![]() |
Quote:
ebből a hozzászólásból is látszik, hogy nem piacolsz sokat... Ezt súgóból szedtem ki neked: A piacra küldött áruk minimum fél órán át nem kerülnek fel a piacra, de legkésõbb 3 órán belül megjelennek azon, mint eladásra kínált áru. A megjelenést követõ 24 órán át nem eladott áruk visszakerülnek az eladójukhoz No, akkor ird egy papírra és kb 2-2.5 óra eltéréssel akár be is tudod lőni, mikor jön vissza... Remélem, érthető mit akartam mondani, aki piacozik az érti, ha Te esetleg nem, akkor gondold át mégegyszer a leírtakat... |
tény. vannak nállam többet piacolók.
én 30-90 percre emlékeztem ebből gondoltam és sejtettem. ezzel megnövekedett két körös szórásra a dolog |
Quote:
azért elég gáz felkelni mondjuk 3-kor, 4-kor és 5-kor is vasárnap hajnalban sztem... akkor már miért nem lehetne kiírni, hogy a cucc még hány körig van piacon? |
Ha már az én ötletemet nem támogatjátok, akkor úgy vagyok vele ez jobb is mint amit én irtam, mert nem csak a seregre korlátozódik :)
Abszolút támogatom, mert nekem se jó, hogy felkelek 4 kor, azt nem jön az árú, felkelek 5 kör, nem jött az árú, 6 kor meg elalszok.... |
Quote:
Mondjuk ez nagyon off, mert ennek semmi köze az 1/A-hoz, csak megjegyeztem... :) |
Látszik Atti nem olvasol vissza...:cool:
|
Quote:
Nem lehetne zöld az a pont? :) Amúgy írtam egy olyat is, hogy lehetne így a piaci jelzés Áru Mennyiség Ár Megjegyzés Katona 500 25000 Még 16 körig a piacon No, ez hogy tetszik Ati? |
Iron helytartonal beállithato sereg eladást nem támogatom,ennyire ne kényelmesedjünk el :) (ha lenne mégis ilyen,használnám mint állat,ki nem? :) )
Viszont a piaci cuccok visszajövetelét,pontosan körre jelzö kis rendszert támogatom,ez nem CSAK a kényelmet szolgálná |
Én is jónak tartom :)
|
Én is...
Jah, hogy ezt én vetettem fel :D:D:D Ati, Te is jónak tartod? Ha igen, adj egy elismerést :P |
All times are GMT +1. The time now is 18:31. |