Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Seregek egymással szemben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=922)

Burning 10-24-2006 16:21

a témát szerintem nem kell törlni hátha van vkinek hozzászólása ezzel kapcsolatban.

Annie 12-05-2006 16:24

Sziasztok! Ha 2 sereget küldök egy országra körön belül (és kb. 30 mp-es különbséggel), és más is őrá pályázik, akkor csak az első seregem verekszik meg, és a másiknak zöld útja van, vagy a két seregem útközben egynek számít, és egy ként is verekszik meg, vagy ez most hogy van? És még egy lenne: A súgó olyasmit ír, hogy két sereg körön belül többször is egymásnak eshet. Ez azt jelenti, hogy a vesztes csapat nem feltétlenül fejezi be a támadást, és indul haza, hanem megy tovább? :confused: Köszi a választ!

Ati 12-05-2006 16:26

Quote:

Originally Posted by Annie (Post 50995)
Sziasztok! Ha 2 sereget küldök egy országra körön belül (és kb. 30 mp-es különbséggel), és más is őrá pályázik, akkor csak az első seregem verekszik meg, és a másiknak zöld útja van, vagy a két seregem útközben egynek számít, és egy ként is verekszik meg, vagy ez most hogy van? És még egy lenne: A súgó olyasmit ír, hogy két sereg körön belül többször is egymásnak eshet. Ez azt jelenti, hogy a vesztes csapat nem feltétlenül fejezi be a támadást, és indul haza, hanem megy tovább? :confused: Köszi a választ!

Szia,

1, Mindkét sereg csatázhat útközben más ország seregével. (CsatázHAT, nem feltétlenül fog!)

2, Mindenképpen visszafordul a sereg, ha elvesztett egy útközbeni csatát, de az adott körben még csatázhat más sereggel is.

Wolfschanze 12-05-2006 16:30

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 35449)
ezzel ugye nemkéne védelem csak mindig otthon ful ló és ha látod a távolt kimész.

De ahhoz elég kockafejű ember kell aki állandóan netközelbe van

Annie 12-05-2006 16:39

A második világos, köszi szépen! Az elsőt pontosítom még egy kicsit: Az én két seregem, akik egymás mögött jönnek (30 mp-es különbséggel), összetalálkoznak (azonos cél felé tartva) "egy darab" másik sereggel, mondjuk "B"-vel.(bocs, nem tom máshogy írni). Az előfordulhat-e, hogy csak az előbb indított seregem csatázik,és veszít, majd a másik is veszít(mivel egyforma csapatokat küldtem ki), vagy a két seregem ilyenkor együtt harcol "B ellen"? Huh, nem tom mennyire volt ez így érthető...

Annie 12-05-2006 16:42

Bár ahhoz, hogy a két csapat összefogjon, ahhoz az kéne, hogy valamelyik visszafelé haladjon...

Ati 12-05-2006 16:42

Quote:

Originally Posted by Annie (Post 51011)
A második világos, köszi szépen! Az elsőt pontosítom még egy kicsit: Az én két seregem, akik egymás mögött jönnek (30 mp-es különbséggel), összetalálkoznak (azonos cél felé tartva) "egy darab" másik sereggel, mondjuk "B"-vel.(bocs, nem tom máshogy írni). Az előfordulhat-e, hogy csak az előbb indított seregem csatázik,és veszít, majd a másik is veszít(mivel egyforma csapatokat küldtem ki), vagy a két seregem ilyenkor együtt harcol "B ellen"? Huh, nem tom mennyire volt ez így érthető...

Kiküldesz 2 sereget, mondjuk

A1: 50 elit
A2: 50 elit

és találkozol egy másik ország seregével:

B: 80 elit

*HA* csata lesz, akkor ilyenkor a Te seregeid vesztenek. 50 a 80 ellen, és megint 50 a 80 ellen a csata. Nem adódnak össze, nem 100 lesz a 80 ellen.

Békés 12-05-2006 16:43

Mind a kettő csatázik:)

Na látom Ati figyel és gyors is:)

Annie 12-05-2006 16:50

Köszönöm :o , így már minden érthető. És ez a gyorsaság külön köszönetet érdemel!

Szecsa 12-06-2006 09:35

Ati, fugg -e valamitol, hogy talalkoznak e?
pl. tegnap anarchba neztem, es egy orira mentem ki 2 oribol.
En orijaim: A,B
Akire mentem: C

A-C körtávoltság: 8 kör; 1200 ló küldése
A-B körtávolság: 2 kör; 1500 ló küldése

s nem talalkozott a ket sereg :)

All times are GMT +1. The time now is 05:40.