Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Waprol a hód :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=913)

Szecsa 10-16-2006 15:56

Igen :(
En is hianyolok par dolgot...
Hami, tessek netet otthonra! :)

hami 10-17-2006 07:08

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35598)
Igen :(
En is hianyolok par dolgot...
Hami, tessek netet otthonra! :)

Igyekszem, de mindig van valami , ami közbejön. És már kezd egy kicsit burleszkes lenni a dolog :S

Cece 10-17-2006 08:58

Quote:

Originally Posted by hami (Post 35723)
Igyekszem, de mindig van valami , ami közbejön. És már kezd egy kicsit burleszkes lenni a dolog :S

:eek: Net nélkül teccik hódítózni?
Értem én, hogy van wap meg minden, de abból azért elég nehézkes eredményesen játszogatni... vagy tévedek? :o

Szecsa 10-17-2006 10:16

Munkahelyen van netje Haminak, asszem :)
De otthon nincs :(
Van par ilyen jatekos meg, en ismerek nehanyat.

hami 10-17-2006 13:01

Talált sülyedt:D
7:30-tól, 15:45-ig vagyok a melóhelyen, és addig net 1000-rel:D:D

petyac 10-18-2006 09:32

Szerintem bővíteni kéne a szolgáltatást! Hogy a helytartót és a szöviket is el lehessen érni rajta!

Ati 10-18-2006 09:37

Quote:

Originally Posted by petyac (Post 35853)
Szerintem bővíteni kéne a szolgáltatást! Hogy a helytartót és a szöviket is el lehessen érni rajta!

A Hódító egy webes játék. Wapon elérhetőek azok a részek, amiket esetlegesen SOS-ben el kell érned. A helytartó beállítása nem ilyen. További wap bővítés nem lesz, különös tekintettel arra, hogy a mai telefonokról már teljes webfelület elérhető, így a játék egészét teljesértékűen használni tudod.

Cece 10-18-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 35854)
A Hódító egy webes játék. Wapon elérhetőek azok a részek, amiket esetlegesen SOS-ben el kell érned. A helytartó beállítása nem ilyen. További wap bővítés nem lesz, különös tekintettel arra, hogy a mai telefonokról már teljes webfelület elérhető, így a játék egészét teljesértékűen használni tudod.

... és a szolgáltató is teljes értékü anyagi szárazborotválást végez rajtam, amikor kiküldi a telószámlát :D :D :D

Egyébként ami nekem személyszerint legjobban hiányzik az a karaván.
Pl gond van valamelyik szövitársal és sürgősen szüksége van anayagi támogatásra. Tegyük fel, hogy a szövetségi vagyon nagy része nálam van, én pedig egy teheratóval döcögök a nagyvilágban és csak a wapra támaszkodhatok.
Ez tiszta sor és már vagy 100x voltam ebben a szituban. Ha mondjuk simán melóhelyenérint a dolog, akkor hazalógok 5percre (ha megoldható), de ez nem mindig lehetséges :)

Nah mielőtt lehurrognál, hogy megmondtad, hogy NEM LESSZ; előre felveszem a védekező pozíciót és közlöm, hogy csak dumcsizunk, beszélgetünk, témázgatunk a dologról és attól, hogy valami elérhetetlen még jólesik beszélni róla :p

petyac 10-18-2006 15:31

Egyetértek veled cece,mert én is így vagyok! Egész nap a munkahelyen vagyok,és ha ott éri vmi a szövit ugye nem tudnak egymásnak segíteni.

Ati megértettem amit mondtál,csak azt mondtam,hogy jó lenne! Bár lehet,hogy a mai telokról elérhető a teljes web,de akinek nincs olyan telója?:(

Phoenix 10-18-2006 17:19

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 35750)
Munkahelyen van netje Haminak, asszem :)
De otthon nincs :(
Van par ilyen jatekos meg, en ismerek nehanyat.

pl.: én is ilyen vagyok :)
báre most eléggé ráuntam erre és most nagy szabin vannak az orik, de kb 1 hét múlva visszatérek :D

All times are GMT +1. The time now is 06:30.