![]() |
szerintem mindenki beállíthatna egy ilyen limitet magának, és ki-be kapcsolható lenne a dolog... szerintem aki az 1800 topköre után van B-ben, és még a 2k kör nincs meg neki a forduláshoz, vagy A-ban van több ezer hektár megszerzése után, azt ez marhára nem érheti jól, hogy "legfeljebb újraindul"... és jó lenne ez a funkció azért is, mert így nem kell megadni senkinek a belépési adataid, hogy amíg te bent fekszel addig tegye már el szabira az oridat... ügye ügye... ;););) :D:D:D:D :cool:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Kifejezetten telefonálás céljából kaptam mobilt, ill. h el tudjanak bármikor érni...) |
Quote:
Idézem Szecsa mestert: "Nézd, nekem a hód egy hobby. Neked mennyit ér meg egy hobby?:) " Szóval nem drága a wapképes mobil, sőt operát használva még vip se kell hogy légy;) Mondjuk vip nélkül rég abba kellett volna hagyjam a játékot ennyi időráfordítás mellett...:o |
Quote:
|
kicsit megyünk el a témától...
végülis megy a beállított szabi: aktívkodás után rányomsz a szabi gombra majdha lejár elteszi ha addig meg belépsz lelövöd;) |
Quote:
|
Látom ez nem jó ötlet:confused:
Igaz tényleg nem voltak normális érvek,de ha tényleg akár egy korházba bekerűl az ember vagy éppen tüntetésen verik össze a rendőrök és félkómában van...:rolleyes: És nem is kell tulajképp indok!Ez nem túl bonyolúlt dolognak tűník számomra! És nem is kötelező kihasználni! Bár nem én vagyok a góré. A wapos dolog meg azért nem jó,mert van ,hogy 1 hónapig nincs lé a karin akkor pl. szabizhatok a szomszéd Teri nénitől is akár! Én pl. beírnám,hogy 72 kör után mindig lökjön szabira,mert kiszámíthatatlan az élet! Mostani helyzetben még úgy lehet megoldani(amit sokan csinálnak),hogy a szövik tudják az adatokat és ,ha látják inaktív valamelyik tag akkor máris belépnek! Ami tudjuk nem szép dolog! Szép napot emberek. |
All times are GMT +1. The time now is 08:30. |