Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Beállított szabizás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=912)

Senki 10-12-2006 10:42

szerintem mindenki beállíthatna egy ilyen limitet magának, és ki-be kapcsolható lenne a dolog... szerintem aki az 1800 topköre után van B-ben, és még a 2k kör nincs meg neki a forduláshoz, vagy A-ban van több ezer hektár megszerzése után, azt ez marhára nem érheti jól, hogy "legfeljebb újraindul"... és jó lenne ez a funkció azért is, mert így nem kell megadni senkinek a belépési adataid, hogy amíg te bent fekszel addig tegye már el szabira az oridat... ügye ügye... ;););) :D:D:D:D :cool:

Croissant 10-12-2006 11:56

Quote:

Originally Posted by Ditke (Post 34911)
Ez evidens...:mad:
Kezd kötözködés színe lenni a dolognak...

dehogy akartam kötözködni... viszont nincs wapképes mobilom...

Croissant 10-12-2006 11:58

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 34928)
szerintem mindenki beállíthatna egy ilyen limitet magának, és ki-be kapcsolható lenne a dolog... szerintem aki az 1800 topköre után van B-ben, és még a 2k kör nincs meg neki a forduláshoz, vagy A-ban van több ezer hektár megszerzése után, azt ez marhára nem érheti jól, hogy "legfeljebb újraindul"... és jó lenne ez a funkció azért is, mert így nem kell megadni senkinek a belépési adataid, hogy amíg te bent fekszel addig tegye már el szabira az oridat... ügye ügye... ;););) :D:D:D:D :cool:

Pontosan erről van (lenne) szó :) :) :)

Ati 10-12-2006 11:58

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 34944)
dehogy akartam kötözködni... viszont nincs wapképes mobilom...

2006-ot írunk, azt hiszem ilyenkor már azért feltételezhető, hogy a netet rendszeresen használó emberek jelentős részének van.

Croissant 10-12-2006 12:03

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 34946)
2006-ot írunk, azt hiszem ilyenkor már azért feltételezhető, hogy a netet rendszeresen használó emberek jelentős részének van.

Bizonyára igazad van... Nem is tudom, h miért nem mindenki arról jáccik...
(Kifejezetten telefonálás céljából kaptam mobilt, ill. h el tudjanak bármikor érni...)

Steve 10-12-2006 12:08

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 34950)
(Kifejezetten telefonálás céljából kaptam mobilt, ill. h el tudjanak bármikor érni...)

És emellett játszol egy iinteraktív online stratégiai játékban;)
Idézem Szecsa mestert:
"Nézd, nekem a hód egy hobby. Neked mennyit ér meg egy hobby?:) "

Szóval nem drága a wapképes mobil, sőt operát használva még vip se kell hogy légy;) Mondjuk vip nélkül rég abba kellett volna hagyjam a játékot ennyi időráfordítás mellett...:o

Ati 10-12-2006 12:11

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 34950)

OFF: Ahogyan minden bizonnyal rengeteg olyan ember is van, akinek a számítógépére a win95 sem megy fel. Milyen szemét dolog, hogy a Heroes5 nem megy ezeken a gépeken, igazán gondolhattak volna a gyártók ezekre az emberekre is.

Steve 10-12-2006 12:12

kicsit megyünk el a témától...
végülis megy a beállított szabi: aktívkodás után rányomsz a szabi gombra majdha lejár elteszi ha addig meg belépsz lelövöd;)

Ati 10-12-2006 12:14

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 34958)
kicsit megyünk el a témától...
végülis megy a beállított szabi: aktívkodás után rányomsz a szabi gombra majdha lejár elteszi ha addig meg belépsz lelövöd;)

Egyszer a téma már el lett vetve azzal, hogy erre semmi szükség, és úgy látom, hogy most se nagyon jött elő olyan érv, ami ezt indokolná.

Atiii 10-12-2006 13:22

Látom ez nem jó ötlet:confused:
Igaz tényleg nem voltak normális érvek,de ha tényleg akár egy korházba bekerűl az ember vagy éppen tüntetésen verik össze a rendőrök és félkómában van...:rolleyes:
És nem is kell tulajképp indok!Ez nem túl bonyolúlt dolognak tűník számomra!
És nem is kötelező kihasználni!
Bár nem én vagyok a góré.
A wapos dolog meg azért nem jó,mert van ,hogy 1 hónapig nincs lé a karin akkor pl. szabizhatok a szomszéd Teri nénitől is akár!
Én pl. beírnám,hogy 72 kör után mindig lökjön szabira,mert kiszámíthatatlan az élet!
Mostani helyzetben még úgy lehet megoldani(amit sokan csinálnak),hogy a szövik tudják az adatokat és ,ha látják inaktív valamelyik tag akkor máris belépnek!
Ami tudjuk nem szép dolog!
Szép napot emberek.

All times are GMT +1. The time now is 08:30.