Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Ország törlése nehezítés (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=911)

Senki 10-11-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 34827)
Pontosan. Ezért van az azonosítás, ezért vannak a játékban a biztonsági lehetőségek. Ha valaki nem él velük, akkor természetesen semmit se érnek.

Ha valaki törölni akarja magát a játékból, annak nyilván oka van, ha be tudott lépni, akkor nem valaki más szórakozik a nevedben, a törlést nyilván engedni kell.

én élek velük, mégis ettől jobban érezném magamat...

Ati 10-11-2006 20:10

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 34825)
Miért nehezíti normál játékos dolgát?

Nézzük, például pont azért akarja törölni az országát, mert elrontotta a mailcímet, és nem tud azonosítani. Kicsit itt meg van ugye lőve, mert törölni se tud, ergo nem indíthat egy hétig új országot, ergo elvesszük a játéklehetőségét. Ez nyilván nem cél csak azért, mert valaki megadja fűnek-fának a belépési adatait.

Ha valakinek megszűnt a mailcíme, de törölni akar, szintén nem ideális, hogy szabálytalan játékra kényszerítsük, mert nem törölheti az országát, csak azért, mert valaki más megadja mindenkinek a belépési adatait...

Dragi 10-11-2006 20:12

és egy mf-hez hogy lép be a szövije ????:D Már megbocsáss :) de itt nem csak arról van szó aki kiadja a jelszavát ill. más a játékkal kapcsolatos adatát. hanem azokról akik ártatlanként esnek áldozatúl mert egy időmilliomos nem normális azzal szórakozik hogy feltörje mások oriját és esetleg törölje!

Ati 10-11-2006 20:13

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 34831)
és egy mf-hez hogy lép be a szövije ????:D Már megbocsáss :) de itt nem csak arról van szó aki kiadja a jelszavát ill. más a játékkal kapcsolatos adatát. hanem azokról akik ártatlanként esnek áldozatúl mert egy időmilliomos nem normális azzal szórakozik hogy feltörje mások oriját és esetleg törölje!

Vegyük hozzá, hogy az esetek 90% fölötti részében a mailcímet törik fel, vagyis az, hogy egy gombbal többet kell megnyomnia az illetőnek, az égvilágon semmi változást nem eredményez, viszont a normál játékosok dolgát megnehezíti.

Senki 10-11-2006 20:14

Ati, jó érveket mondasz te is... igazából nem tudom minek van nagyobb súlya... a feltröéseknek vagy az ártatlan bénázóknak... :rolleyes: :confused:

Dragi 10-11-2006 20:15

Rendben Ati akkor az a gondolatom támadt hogy kérdezzük meg a játékosokat hisz mégiscsak értük van a játék vagy nem ? És ha ők azt akarják hogy legyen ez a változás akkor ez történjen meg szvsz :)

Ati 10-11-2006 20:17

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 34833)
Ati, jó érveket mondasz te is... igazából nem tudom minek van nagyobb súlya... a feltröéseknek vagy az ártatlan bénázóknak... :rolleyes: :confused:

A legnagyobb súlya mindenképp annak van, hogy ha valaki törölni akarja az országát, akkor ezt meg tudja tenni. Senkire nem kényszertíhetjük azt rá, hogy márpedig te játszani fogsz ebben a játékban, és nem törölheted magad!

Senki 10-11-2006 20:21

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 34835)
A legnagyobb súlya mindenképp annak van, hogy ha valaki törölni akarja az országát, akkor ezt meg tudja tenni. Senkire nem kényszertíhetjük azt rá, hogy márpedig te játszani fogsz ebben a játékban, és nem törölheted magad!

így is lesz olyan aki törölni akar és nem tud mert elfelejtette a mailcímét, és emiatt nem tud új orit indítani... ilyenkor van az a pár ordenáré értelmetlen trágársága fórumra beírva... de pechjére a srác akinél erre rákérdeztem nem törlést kapott hanem 168 kör kitiltást... és írásjog elvesztést, úgyhogy maradt az egy hónapi várás az új címig és törlésig :D

ezzel csak azt akartam mondani, hogy minden rendszernek van defektje, nem lehet tökéletes... :rolleyes:

Dragi 10-11-2006 20:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 34835)

de itt szó sincs erről! Arról van szó hogy mint az azonosításnál rá kell néznie az e-mailjeire és be kell írnia egy kódot ez sacc per kb.-ra 2-3 perc ! szvsz!

Ati 10-11-2006 20:22

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 34836)
így is lesz olyan aki törölni akar és nem tud mert elfelejtette a mailcímét, és emiatt nem tud új orit indítani... ilyenkor van az a pár ordenáré értelmetlen trágársága fórumra beírva... de pechjére a srác akinél erre rákérdeztem nem törlést kapott hanem 168 kör kitiltást... és írásjog elvesztést, úgyhogy maradt az egy hónapi várás az új címig és törlésig :D

ezzel csak azt akartam mondani, hogy minden rendszernek van defektje, nem lehet tökéletes... :rolleyes:

Aki nem emlékszik a saját e-mail címére, az nyilván más kategória. :)

All times are GMT +1. The time now is 09:40.