Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Párbaj jelzése főmenüben (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=906)

Szecsa 10-12-2006 08:40

Cassandra otlete is jo, vagy ott lenne a parbaj menupont mogott, hogy (x ÚJ)

es akkor x egy szamot jelol, ahany uj parbaj van :)

Pool 10-12-2006 15:27

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 34894)
Cassandra otlete is jo, vagy ott lenne a parbaj menupont mogott, hogy (x ÚJ)

es akkor x egy szamot jelol, ahany uj parbaj van :)

Jah, mint a fórumon, ott van, hogy ÚJ, a Párbaj után is ott lehetne, hogy ÚJ és kész...
várható vmi változás Ati? már 3 napja megvan a topic, de még nem írtál ide :D

Pool 10-12-2006 21:37

paramparam :P

Cassandra 10-12-2006 21:58

Nyugi majd ír.:)
Ne türelmetlenkedj, a többi témában sem történt változás 3 nap alatt. Hányan szóltak itt hozzá? Voltunk, vagy öten, öt ember miatt pedig nem hiszem, hogy változtatva lesz ezen.
Türelem.:)

Pool 10-12-2006 22:59

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 35148)
Nyugi majd ír.:)
Ne türelmetlenkedj, a többi témában sem történt változás 3 nap alatt. Hányan szóltak itt hozzá? Voltunk, vagy öten, öt ember miatt pedig nem hiszem, hogy változtatva lesz ezen.
Türelem.:)

és ha én szólok hozzá 50* :)
Amúgy Ati hiányolom az általad szervezett párbajokat is, emléxem régen ilyenek is voltak...
Gondolom, neked nem kerül semmibe, de hagy szórakozzon már a NÉP :D

Iron 10-13-2006 08:53

Üdv! Pool cimborámmal egyet értek, hogy nagyon kevesen párbajoznak, és ennek oka csupán az, hogy nem látják mikor van párbaj.
Cassandra szerint nem férne el ott, hogy ÚJ felirat, akkor mondjuk, legyen a párbaj menü más szinü mikor párbaj van...

Cassandra 10-13-2006 13:19

Quote:

Originally Posted by Iron (Post 35164)
Üdv! Pool cimborámmal egyet értek, hogy nagyon kevesen párbajoznak, és ennek oka csupán az, hogy nem látják mikor van párbaj.
Cassandra szerint nem férne el ott, hogy ÚJ felirat, akkor mondjuk, legyen a párbaj menü más szinü mikor párbaj van...

Ki mondta, hogy nem férne el a menüben(egyébként én nem tudom elférne-e)? Én azt mondtam nem férne el a "főmenün"(most országod).

penge555 10-13-2006 18:31

Van az országod felírat amire ha rámész előjön a főmenü. És ott az országod adatai felett lehetne egy olyan felírat hogy "xy új párbaj" Aki meg vippes annak ott lenne ahol azt írja hogy hány vip köröd van és a főmenü között.

Cassandra 10-13-2006 18:43

Quote:

Originally Posted by penge555 (Post 35253)
Van az országod felírat amire ha rámész előjön a főmenü. És ott az országod adatai felett lehetne egy olyan felírat hogy "xy új párbaj" Aki meg vippes annak ott lenne ahol azt írja hogy hány vip köröd van és a főmenü között.

Már bocsi, de valamiért ki lett véve, és vsz. nem azért mert elfér ott...;)

(Egyébként köszi, hogy elolvastad azt a három hozzászólást, ami eddig a témába érkezett, ez új rekord...)

Szecsa 10-13-2006 20:15

En azert megkerdezem.
Ati: Miért lett ez kiszedve? Csupan helyhiany miatt vagy egyeb oka is volt?

All times are GMT +1. The time now is 18:00.