Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Megbeszélt ütés avagy ennek kikerülése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=897)

dreaman68 10-09-2006 19:28

igazán én itt arra gondoltam hogy egy komoly szövi háború végén a vesztes fél hogy fizethetne a győztesnek anélkül hogy megbeszélt ütés legyen

csavo 10-09-2006 21:04

nahat ez hihetetlen :eek:
dreaman, te most komolyan beszelsz, vagy szivatod az embereket? harmadik varians is letezik, de azt nem irom meg, mert nem akarok sertegetni.

dreaman68 10-09-2006 21:19

Quote:

Originally Posted by csavo (Post 34434)
nahat ez hihetetlen :eek:
dreaman, te most komolyan beszelsz, vagy szivatod az embereket? harmadik varians is letezik, de azt nem irom meg, mert nem akarok sertegetni.

Nem szivatok senkit csak kiváncsi vagyok ilyenekre. de mellesleg nem jelenti hogy én ezt orba-szájba eljátszanám

Senki 10-10-2006 05:49

OFF
miért van az hogy engem nem zsaroltak soha eddig? :D úgy akarok egy ilyet találni már végre, hogy belapogassam az arcát :D:D:D:D:D
/OFF

Zsarolni etikátlan és közutálatnak örvendő dolog... nem jó ötlet még tippeket is kérni hozzá itt...

Békés 10-10-2006 05:58

Arra volt bőven válasz hogy lehet az ilyet elkerülni, de ne várd, hogy abban segitsünk miképp tudnád megkeseriteni mások életét, ezt találd ki saját magad.

OFF/
Ha esetleg priviben elküldenéd az ori címedet akkor valamelyik orimmal melléd megyek és mondjuk pár száz milláért meg mutatom hogy kell csinálni, ha már annyira kiváncsi vagy:)
DDD
/OFF

Synkel 10-10-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 34460)
Arra volt bőven válasz hogy lehet az ilyet elkerülni, de ne várd, hogy abban segitsünk miképp tudnád megkeseriteni mások életét, ezt találd ki saját magad.

OFF/
Ha esetleg priviben elküldenéd az ori címedet akkor valamelyik orimmal melléd megyek és mondjuk pár száz milláért meg mutatom hogy kell csinálni, ha már annyira kiváncsi vagy:)
DDD
/OFF

Még nem kaphatsz ződet tőlem, pedig ez megért egy bazi nagyot:DDD

Grabi 10-10-2006 14:07

355763 . várlak :)

dreaman68 10-10-2006 15:25

Quote:

Originally Posted by Senki (Post 34457)
OFF
miért van az hogy engem nem zsaroltak soha eddig? :D úgy akarok egy ilyet találni már végre, hogy belapogassam az arcát :D:D:D:D:D
/OFF

Zsarolni etikátlan és közutálatnak örvendő dolog... nem jó ötlet még tippeket is kérni hozzá itt...

Ez igaz de kiváncsi vagyok és mondom ez nem jelenti azt hogy használnám is bár őszintén valszeg valam ikor kipróbálnám de nem tök újonc ellen legalább

Békés 10-10-2006 16:40

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 34551)
355763 . várlak :)

Mostanában nem járok a csopid 5-ik helye közelében, igy nem tudom a grabancporolás árát behajtani:D:D:D

Synkel 10-10-2006 19:25

Neked ez nem lehet akadály:) Szinte látom Grabit 2k hekin fullra beíjazva reszketni:)

All times are GMT +1. The time now is 23:43.