![]() |
Quote:
-A sarc mennyiségét is lehetne korlátozni, így a sokkal gyengébb orikat nem volna érdemes sarcoltatni. Pl.: a sarcoltatott orik raktárának max befogadóképességének a valahányszorosa volna a határ. -A sarc is befolyásolja a hírnevet, van akit például zavarna a hírneve elvesztése, ha lefelé sarcoltat. |
Quote:
Mivel nem fér el a raktárban igy a körváltásnál megy a levesbe, nekem kár de a másiknak se nyereség. Vagy a Ht tartsa meg a plusszot valahol? Ekkor meg felhalmozom és azt mondom hogy azért van az orimban 5* annyi cucc mert épp sarcra kell. Nonszensz. Nem is a gyengébb orit sarcolnák hanem forditva:) Egyszerüen legálissá tennéd vele a pénz átjátszást, sarcol a haver 500 millára a 2-es szinten, akiről tudom hogy van egy gazdag orija az 5-ösön és ott lent vissza sarcolom. Csak két különböző szinten lévő sarcolás volt, mégis egy sima pénz átjátszás történt. Hogy neki is megérje lenn csak 400-at kérek vissza, szerintem sokan boldogak lennének ha ennyi pénzel kezdhetnék a szintet. |
Quote:
Valami ilyesmire céloztam azzal, hogy védelem alól kijőve megsarcolom a nálam 1000x gazdagabbat illetve erősebbet:) Aki játszik egy ideje annak van annyi haverja, hogy ezt meg tudja játszani, ez tény. Az is tény, hogy a jelenlegi viszonyok közt is lehet utalgatni egymásnak, legfeljebb némi rizikója van a dolognak... Másik ellenérv, hogy mi van akkor, ha én vagyok az erősebb, és úgymond jogosan sarcolom a gyengébbeket. Ha egy harmadik fél kifosztja vagy lelopja valamelyiket, akkor megyek bosszút állni, mert az én jogos járandóságomat vitte el? Ehh... Különben ez a téma télleg ki lett már alaposan tárgyalva, és amint Ati idenéz, megy is az elvetett javaslatok közé:) Szal nemfárasztom magam tovább... |
Figyelj!
Ne várd tőlem, hogy teljes kidolgozottságú szabálymódosítással áljak elő. Ezért kell közös erővel megbeszélni, átgondolni, lehetővé tenni a körülményeket, hogy az eféle hibákat kiküszöböljük. Szerintem az elképzelés jó, csak valóban meg kell teremteni a megfelelő körülményeket. Szerinted hány nehéz dolgot kellett megoldani ahhoz, hogy ez a játék ilyen legyen, amilyen. Nem ellenlábasokra van szükség, hanem segítségre. A problémákat fel kell vetni, persze, e nélkül nem megy. De segíteni kellene megoldani a dolgot. Így fejlődik ez a játék, és az életben minden. Szerintem. |
A hadisarcról hosszas, talán több hónapos vita volt anno a levlistán, ennek eredményét most sajnos nem tudom ide bemásolni. De ez a téma teljes egészében ki lett vesézve.
Jelenleg nem kerül be a játékba, majd egyszer valamikor talán. |
Te is idefigyelj akkor.
Mi lenne ha esetleg átolvasgatnád a régebbi beirásokat és nem csak felvetsz egy témát, hogy ez hű de jó lenne. Neharagudj de ha annyira segiteni akarsz akkor esetleg abban a topikban is irkálhatnál ahol mostanában késhegyig menő viták mennek a változtatásokról. Próbáltam levezetni neked milyen kifogások merültek evvel kapcsolatban fel. Asszem Atinak van igaza, hogy nem szenved azokkal akik arra sem hajlandóak hogy vissza olvasgassanak, hanem teszi az elvetélt ötletek közé. |
Rendben, nem vitázom, talán igazatok van. Én csak szerettem volna néhány megoldás tippet adni hozzá. További minden jó. Mégegyszer bocsi... =)
|
Quote:
Maximálisan ellenzem az efféle dolgok bevezetését. |
All times are GMT +1. The time now is 18:39. |