![]() |
akik régi játékosok, ezért vannak nagyon nagy elönyben az új játékosokkal szemben, mert kitudja, hány milliárd léje van a segyélykeretében pluszba még:confused:
ezt törölni kéne inkább az új játékosok miatt csak szerintem |
Quote:
|
Quote:
|
hát ha belehetne tenni pénzt segélykeretbe kb 1 hónap intenzív tekírás után lenne 1 milliárdod:rolleyes: és ezt el sem tudnák lopni, viszont te bármikor hozzájutsz:cool: és 1 milliárd 200 hekin simán eldönthet akár egy szövi háborút is:p
|
Jó én nem csak a szint lépési milliókra gondoltam, hanem mondjuk tegyük fel az A csoport top 1 Klánjainak biztos van nagyon sok milliójuk mert ugye gondolom folyton VIP-ben vannak és a sok ember ugye 3-szor van megszorozva és annyit kap naponta, most nem mondok semmit sem, hogy A szinten menniy a nép, mert még sose voltam ott és nem is szeretnék oda menni, de akkor is és mondjuk utána le lép X-be ahol full kezdők vannak, és akkor tönkre ver mindenkit, ha véletlenül háborúba kerülne, mert ugye rengeteg segyéle van!
itt a pont vége:D :D :D :D :D :D |
mondjuk ezzek meg megint nem értek eggyet lagen, mer aki A-ba volt az ha van pénz, ha nincs szét ver mindenkit aki kezdő;)
|
Quote:
nem egy olyan orit vertem már el, akiknek 2 vagy 3 személyisége volt, és csak annyit tudott, hogy milyen gyorsan mennyen át az összes csoporton, de a játékhoz nem értett semmit sem:D :D :D :D |
Hát a segélykeretem:
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 31.072.944 arany áll rendelkezésedre. Az 5-s szinten az első két napban jól jönne, de két hét alatt ennek a többszörösét szedem össze... |
Quote:
de aki az A szinten van mondjuk 3 évet sok néppel annak sokkal több a segélye |
Országod segélykerettel is rendelkezik, melyből a kezdésedtől számított két hét után vehetsz fel pénzt. Még 32.698.856 arany áll rendelkezésedre.
És elég hosszú ideje A-ban vagyok. Legalábbis Fegya körbefutott azóta:) Igaz, nem gigaori vagyok, de azért nem is a kisebbek közül való. Ha lefordulnék, nem hiszem én sem, hogy 2 hét után olyan rohadt nagy előnyöm származna éppen ebből:) 2 hét után egy fordult orinak főleg ha szöviben nyomja, illik kimaxoltnak lenni, legalábbis szerintem... |
| All times are GMT +1. The time now is 17:51. |