![]() |
De milyen zsir lenne már h az 1hekis tudná ütni az 1hekist
és akkor mi radna ha földre mene pl!:)Ez nagy dilemma!!:D |
Valaki magyarázza el nekem plíz, mire jó egy egyhekis ország, azon kívül, hogy mókásan néz ki!?:)
|
Az egyhekis ország egyfajta selejtes agyi visszacsatolás végeredménye:)
Director ilyenekkel hobbiskodik, meg azzal, hogy éjjel-nappal gépnél van ugyan, de lassúba fordul, és értelmes embereket próbál erre is rávenni:) Piacolni viszont kitűnően lehet 1 hekin. Nem zavar a környezet, lehet bármennyi pénz az oriban, ellopni nem tujdák, lefosztani meg szerintem szintén problémás lenne a távolság miatt:) |
Jó, hogy jól lehet vele piacolni, de mit kezdessz annyi pénzzel ott?:D
És egyáltalán hogy tud életben maradni egy ország egyetlen hektáron?:) Egy szem házad van rajta és lázong a néped, mert 0% a foglalkoztatottság.:) |
Ezt talán ő tudná jobban megmondani, de szerintem 100 a morálja. A katmorál legalábbis tuti annyi, a másikat meg pénzzel helyrehozza:)
|
Annyi pénzt meg egy hektáron nem lehet kitermelni.:)
No mindegy csak kiváncsiskodtam, ilyenről hallottam mástol is és érdekelt mire jó.:) |
Kitermelni nem lehet. Ő se ott termelte, hanem vagy 2000 hektáron még X-ben:) Na onnan építésbe tenni annyit, hogy csak 1 maradjon, az nem semmi lehetett
|
Azthiszem sejtem mire gondolsz "selejtes agyi visszacsatolás végeredménye" címszó alatt.:D :D :D
|
Naugye:D:D
|
Eztet se nem érdemes kipróbálni:D
|
All times are GMT +1. The time now is 13:11. |