![]() |
Quote:
|
féltem, hogy a félelf nem lesz az első, ezért adtam egyet rá.
én fullos tükörpajzsig ember voltam most meg félelffel szeretek lenni, ebből rá lehet jönni, hogy elsősorban gonosz uccsó körös tolis szeretek lenni :) |
gnóm és halott eddig nem kapott egyet sem :)
ellenben a félelf is szépen feljött :D |
Quote:
|
igen. de ezek szerint nem azért mert a játékosok szívéhez nőtt, hanem mert azt hiszik, h azokkal a fajokkal eredményesebbek
|
ha az elf vagy az ember nyer bejelentem az újraszámolást a félelfek negatív diszkriminációjáért!
|
Kár hogy nem nyílvános a szavazás. Kíváncsi vagyok kik azok a divatdrukkerek, akik az óriásra szavaztak:D :D :D
|
Quote:
|
Elffel kezdtem egy hét súgó olvasás után.
Utánna lett a gnóm egy darabig. Mf-ként talán ma is avval lennék, de szövisként mindig a szöviérdekeket figyelve választok fajt. Varisként óriást, hadisként orkot, óriást(időmtől függően) vegyesnek gnómot, tolisnak félelfet. Az arénában kipróbáltam már mindegyiket, de nálam ezek maradtak meg. |
gnóm :)
Hát első orimnak nem volt faja. Akkor a legjobban azt útáltam, ha sereggel fosztották a tekieimet. Aztán bejöttek a fajok és pici számítás után kiderült, hogy a gnóm a legjobb. Akkor sokkal jobban kiemelkedett, mint most. Szóval gnóm volt az első fajos orim és azóta is azt szeretem a legjobban.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:53. |