![]() |
Quote:
Csak hát attól ő még támadhat és az nagy előny :D |
Amikor az első hulla orimmal játszottam, akkor a diplomáciába beírtam, hogy mnt mindenkivel. Annyi volt, hogy el se fért az oldalon. Aztán idővel megtanultam játszani és nem kötök mnt-t csak volt szövikkel, angolos szövikkel. Ha háborúzunk, akkor se zárjuk mnt-vel, mert nincs értelme. Én mnt ellenes vagyok, ha sokat ütön, lopom és megkér akkor azt mondom, hogy jó a memoriám. Bár angolba volt már olyan, hogy megígértem, elfelejtettem és utánna megint loptam. Jött is a zöld, hogy miért, én heves elnézés kérés közben, beírtam a jegyzetekbe. Van olyan mnt, ami hetek óta arra vár, hogy elfogadjam, de nem fogom.
|
Quote:
Ezen az oldalon állíthatod be a megnemtámadási egyezményeket. Az egyoldalú egyezmény azt a célt szolgálja, hogy az így felvett országokat ne támadhasd meg véletlenül. Ha egy olyan országot támadsz, akit felvettél a Megnemtámadási listára, akkor támadáskor egy figyelmeztetést kapsz erről, és nem hajthatod végre a támadást. Az egyoldalú egyezményeket bármikor törölheted, és azonnal támadhatsz. |
Quote:
kösz a felvilágosítást :) |
Hát szerintem az is valami ha kiírja Ati... Sőt...
Addig ha jól tudom ő nem is akciózhat ellenem. Vagy igen? Tehát ha abban bízom -ameddig ő azt várja, hogy én elfogadjam az mnt-jét- hogy nem támad meg, akkor igenis tudjam, hogy mikor ér véget ez a "biztonságos állapot". Ki kéne írnia, hogy xy visszavonta az mnt kérelmét! Valamint akkor jó lenne egy figyelmeztetés, vagy valami, amikor úgy támadok meg valakit, hogy viszem a szövitársam is támadni, akivel neki mnt-je van. Hiszen hülyén néz ki, hogy én kérek tőle 10e lovast megtámadni az mnt-s oriját, holott az a 10e lovas nem támadhatná meg... Szóval érted... :D Kisbér -Cáf- |
én a kérdésre várok választ, miszerint ha egy 4 tagu szövi 3 tagjával mnt-m van, akkor ha a 4. sereggel megtámad, kérhet segitséget a támadáshoz a többiektöl?
|
Quote:
|
Quote:
|
ha A ori kiküld sereget B orira és közben kötnek egy MNT-t akkor az A ori serege beüt vagy visszafordul?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:20. |