![]() |
sztem is elf a legjobb faj a gyors fejlődéshez. kiscsoportokban talán nehezebb fejlődni vele, mert kevés orit lophatsz, és örvendessz, ha lopásonként jön 1 milla, vagy 50 fa és 50 kő...
talán a törpe is jó, ha nincs sok ellenséged. vele viszont nem szabad hosszabb ideig 1 helyben maradni. |
Szerintem a torpe es az elf is jatszhato faj!
Torpevel is maradhatsz egy helyben, ha annyit termelsz, amennyire szukseged van. |
minden faj jol jacchato a zombin kivul:)
kivancsi lennek dave arcara mikor 600ig folmaszik kitamad es egy ork tabornok meglepi:D azt maradhat meg 500kort a szinten:D |
a zombikkal is lehet jaccani de az egy lutri faj rengeteg szerencse kell hozza:)))
|
Az elffel gyakszilag MF-ként ki lehet védekezni az egész játékot? Mondjuk ha varázsló lennék.
|
Quote:
|
Úgy nézem kezdőként a súgóból, hogy a gnómmal és az óriással is szerencsés, ha varázslóként végigvédekezem a játékot. Esetleg óriással hadisként tolni.Értem.
|
Quote:
gnommal semmikepp nem szerencses varisnak lenni, mfkent meg plane nem. szerintem a torpe is jo mfnek, csak idegrendszer es kisebb tudas kell hozza, na meg diplomacia :) |
Ja, végig unatkozni. De ez a legbiztosabb, hogy végigmenj a játékon nem?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:36. |