Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Betámadnád -e? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=827)

laci 09-12-2006 15:10

Ja, az meg alap, hogy nem kezdem el ok nélkül ártózni, csak mert megtehetem...

Bogár 09-12-2006 15:11

én felgyújtom gondolkodás nélkül. :D habár van, amikor a szövim megpuhítja a szívemet.
amúgy nem ütöm be földre, csak akkor, ha már télleg nincs más célpont.

laci 09-12-2006 15:23

Nem szép dolog, csíki barátom :)

exair 09-12-2006 16:13

max 4. szinten vallalnam be ezt az akciot.. fentebb mar figyelnenek a korulottem levok :)

Oxford Shire 09-12-2006 16:30

Quote:

Originally Posted by exair (Post 31073)
max 4. szinten vallalnam be ezt az akciot.. fentebb mar figyelnenek a korulottem levok :)

Szerintem a környék figyelése az abszolút nem szintfüggő :)

Hullát pedig azonnal betámadnám, ha tudom akkor 2 sereggel, szinte igyen föld :)

Szecsa 09-12-2006 17:13

Bocsi a rossz szavazoi lehetosegekert :)
Nagy izgalomban voltam...en sem szavaztam egyebkent :)

Vegulis, az lenne e a fő kerdes, hogy a betegseget ki mennyire meri bevallalni 1k hekin vagy felette? :) Ahol nem feltetlenul van alapban korhaza...
Persze, az jo meglatas hogy eleg sok barakkot lehetne hozni tőle :)

Peter 09-12-2006 18:26

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 31083)

Vegulis, az lenne e a fő kerdes, hogy a betegseget ki mennyire meri bevallalni 1k hekin vagy felette? :) Ahol nem feltetlenul van alapban korhaza...

minél magasabb hekin, annál inkább betámadnám :)
Deni, sztem te is, majd elmondok egy titkot :D

Cece 09-12-2006 19:04

Quote:

Originally Posted by Szecsa (Post 31083)

Szerintem a kérdést ágy kellene feltenni, hogy vajon kinek éri meg belebocsájtkozni némi bontás/korházépítés/korházbontás/régi pületek visszaépítése játékba a pl 4,3,2 csoportok átlagos nyersiárai mellet, úgy, hogy a válalkozó szellemű játékos alig tudja összekaparni a lét az akcióhoz :D
Nos én ebben a szellemben véleményeztem és szavaztam :)

Azért egy kicsit pontosítanék az előző beírásomon. Ha szövitag a hulla és van távolba látni képes orija, akkor kizárt, hogy megkockáztatom a fosztást ... csakis földfoglalás jöhet szóba. Amennyiben mf és tényleg sok pénze van az oriban és az én orim tényleg naon cegény akkor lehet, hogy menne a fosztás, de a végelszámolásnál nagyon plusszban kéne, hogy maradjak az esetleges egységlefokozások után is (emberhiány miatt) :)

Synkel 09-12-2006 19:11

Hadis orival nem szívesen verem be magasabb hekin a hullát, de ha úgy adódik, nem szívbajozok rajta sokat. A varis orinak viszont mindig van kórháza, és rendszerint fosztani járok, ha lehet több sereggel. A jó morál röhögve megéri a betegséget.

Csokibácsi 09-12-2006 20:29

Betámadnám-e?
Há! Addig ütném amíg meg nem hal. Jahogy ez nála default állapot. Akkor csak átalgyalogolnék rajta, szednék tőle egy-két földeket. Ahogy a tanult kínai mondja, ha lenni nagy hekik, több földek jönni óccó pénz :)

All times are GMT +1. The time now is 12:12.