![]() |
A vipes pontlista is kenyelmi funkcio, ez is vmi hasonlo lenne.
Tehat akkor lehetne vip-hez kotni, de nem feltetlenul...lehetne egyszerubb statisztika, mint pl. a legsikeresebb jatekosok a pontok menupontban, valami olyan neven: Tekintsd at a csoportok jatekosait vagy akarmi. |
Ati gyakorlati haszna nincsen ha jol belegondolok. Talan az hoyg midneki tudni fogja melyik csoportba hol van a top30%.
De szerintem sokak nézegetnék ki hol melyik csoportban meg ilyenek.Pusztan kényelmi funkcio.A keresés erre nem jo. De ha jol emlekszem regebben volt a keresésben ilyen funkcio. hogy lehetett csoportra keresni... |
Quote:
|
Én is támogatom, mert szívesennézegetném hogy hol ki hány pontal stb. van, és azt kereséssel nem lehet megoldani! :(
Tehát ha lenne, akkor biztosan használnánák, és nem az lenne, hogy csak "porosodik" ott a pontlista tetején/alján/vagy ahol lenne :) |
Ati en viszont erőteljesne ekleszem, de lehet rosszul.
Vagy pedig oylan volt hoyg a legmagasabb hekiszamra lehetett keresni vagy nem is tudom.. De vegulis mind1. |
őszintén szólva én is nézegetném mondjuk az 1a-t de akármelyik másik csopit is
|
Quote:
Alba, én úgy emlékszem, hogy üres keresés elküldésekor megkaptuk a legnagyobb pontszámú orik listáját. |
Gyakorlati jelentősége valóban nem lenne, de érdekességként elfogadnám :)
Mindenesetre az 1A csoport megjelenítését én nem támogatom... már csak azért sem! :p Az egy olyan hely, ahová mindenkinek el kell jutnia és akkor majd meglátja milyen :D A többi csopival más a helyzet. Szerintem van olyan csoport ahová soha nem fogok kerülni. Itt megemlítenék még egy kényelmi megoldást is , ha ezt annak lehet nevezni: Elkergetnek szabira folytonos ártózással, lopással stb, nem kell papír + ceruza + másik oriból keresgetni a "jóakarókat", csak katt a pontlistára és már látható is a mozgolódás. Azonban ennek a kis újításnak lenne egy átka is!Pl másik oriból figyuzom a szabis orim csopijának pontlistáját. Ha meglátok hirtelen értékemelkedést/csökkenést 2körön belül, visszakígyózok szabíról és megy a sereg a kitámadott orira. Nah ez nagyon nem tetszene. Páran szerintem simán visszaélnének a lehetőséggel. Ezt nem olyan nehéz elképzelni, főleg az 1A ban. |
Quote:
Ezért a játékra gyakorolt hatástanulmányért kapsz egy "jópontot" a vezérlőpultnál átveheted ;) |
Frissüljön a lista csak naponta,akkor ez kivedhetö
|
All times are GMT +1. The time now is 01:31. |