![]() |
Quote:
Jogos, félreérthető lett :) |
Varival a legbiztonságosabb.
Toli nekem nem fekszik, mert mindig megsajnálom a célpontot:p . A legjobb a hadis, mert vele mindig történik valami. :D Néha sokat szív, néha ő a király, szal pörög az élet. :o |
Quote:
|
Quote:
|
Cyby_: nem hinném. :)
1. erről szól a játék. Ha valami nem tetszik, védekezz ellene. Képezhetett volna több tolit, vagy több varit, vagy beléphet szövibe, hogy elhúzzák a nótádat, stb. 2. érdekes módon akivel meg hadakozok seregekkel, azt meg sose sajnálom... Valahogy a hadakozásnál a nagyobb kockázat töröltetni velem a kegyelmet, sajnálatot, de ha lelopom és nem tehet semmit, az valahogy huzamosabb ideig nem megy. (így vagyok összerakva:o ) |
En a hadisra szavazok :)
Porog vele az elet :) |
szecsa nem szavaztál csak szóban:D jobban mondva írásban de ez nem statisztikus
|
Bocsi, tessek, megtettem :)
|
én eddig a tolsit preferáltam :) de rájöttem, hogy hadisként az élet sokkal izgalmasabb :D
[OFF]: minden ismerősnek...bocsi, hogy eltüntem, de nincs időm hódozni...a főnök állandóan piszkál miatta, szval most is csak beköszöntem :( [/OFF] |
Quote:
Pho, nem zavar, hogy nem vagy itt. Viszont zavar ez a nyamvadt piros szín amit használsz, mert kifoly tőle a szemem:D Hadisra szavazok, esetleg tolisra. Hadissal pörög az élet ahogy Szecsa mondta, a tolis viszont tele van pénzzel. Pénz azért kell, hogy a hadisok tudjanak háborúzni:) |
All times are GMT +1. The time now is 04:40. |