![]() |
hát én is úgy látom a dolgot, hogy nagy az egyetértés, csak ati hiányzik hozzá:confused:
|
Quote:
sztem lehet ezt belátja ő is azért nem reagál rá:) netán sutyomban már elő is készíti a változást... |
lotr te csak ne álmodozz, te figyelni szoktál nem ? :))
|
Quote:
figyelek is ;) |
erdeklodok...
Huuu!
Ezzel a problemaval nem szembesultem meg, de hamarosan en is erintet leszek a dologban! 2k koronkent jonni fognak az orszagok B-be... Kerdeznem az illetekest, hogy varhato e problemaval kapcsolatban valtozas, vagy azt a 200 kort vegig kell szenvedni es figyelgetni a moral romlasra??? |
Quote:
|
Quote:
|
engem éppen érint, lehet kezelni , meg minden, csak azért vetettem fel, mert ati régebben bizonyos kérdéseknél a "felesleges büntinek érzem" kifejezést használta ( kis kék számmal ne top 30 )
szerintem meg ez is felesleges bünti éstán nem is túl bonyolult orvosolni, kár hogy ati nem jár errefelé , hogy valami okosat mondjon vagy legalább bíztatót. pl azt, hogy hajrá :) |
vagy azt hogy Sugo...
:D |
wanax: nem azt mondtam nem lehet kezelni, csak azt, hogy miután bevezetésre került a b-ből való fordulás és az 2 körhöz van kötve. a program igazítása elmaradt. mert így felesleges bünti ez.
|
All times are GMT +1. The time now is 21:03. |