![]() |
hát akkor elég nehezen vagy sebezhető igaz a vip nem tud távolba nézni:o
|
Harcosok, az ijj+elit siman atutheto ijj+lo felallasban ha van 2 hadis a szovibe :)
Aztan amikor pedig ki van csalva az ijj-elites serege, akkor edes mindegy milyen felallasa volt elotte :) En visszatamadas elott merlegelek, hogy megéri e... MF-kent visszatamadok azonnal foldre, hogy keruljek el minel tavolabbra, viszont szoviben pedig osszehivom a bandat es infot szerzunk az ellenrol. |
Quote:
|
szecsa nem értek teljesen eggyet mert akárhogy nézed ami a pacinak meg van támadásba az megvan a betoníjjnak meg az elitnek is :p de az igaz hogy ha megtámadnak semmi értelme ész nélkül visszatámadni mer az nagyobb bajokat okozhat mint amik voltak át kell gondolni és ha ez megvan irtani:D :D :D
|
hát olyan történetem van hogy nagyon elcsodálkoztam... van egy hulla hadim akit beütött valaki, és elvitt 19 milkát kicsit mérges lettem és meggömböztem erre láttam, hogy nincs semmilye bent gondoltam támad hát fogtam magam íjjakat ki a piacra gyorsan vettem mind helyett lovat és támadás!!!:D és elhoztam tőle 247.000.000. milkát:D
|
és akkor most minden ló ki a piacra és ijjat helyette:D
|
én ezért szavaztam az átszervez és visszatámadra:D mondjuk elég gyors átszervezés volt dehát így még jobb:cool:
|
Hullával,hogy gömbölsz amugy??:)
Vagy anarba volt vagy szöviben?:) |
nagyon egyszerűen;) jó ha az embernek van egy erős vari hadija:cool: még akkor is ha ez a kiszemelt áldozattól jó meszze van is
|
Quote:
Gnóm Ház 36 18% 2700 lakos Barakk 91 46% 4260 védönek 4260elit a támadónak 4260ló+2130ló segítség amit a szövi nyujt Tanya 25 13% 1937,5 Bála/kör Raktár 3 2% 10,21 körre elegendő Őrtorony 20 10% 1200 Íjász Templom 15 8% 2250 Varázsló Kocsma 10 5% 600 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Egyéb 0 0% 200 hektár Érték 9540 pont Ételfogyasztás: 2202 Bála/kör Foglalkoztatottság: 91% 2ugyanolyan beállítságú tag csak az egyik elites a másik lovas azonos katmorál tudos mind2 4 tábornokkal alulrol is pattan :) de az elites beüti a lovast:)ugy hogy még utána is max 1x férjen be a lovas:) az elites szövi aki ugyanugy 2 hadis tagból áll 2x kisérheti vissza:) vagyis ellehet gondolkodni,hogy melyik a jobb elit+ij egy kis zsét tartva az oriba néha támadásnál cserélgetni 1kelitet 1klora:)vagy a lovazos:) :confused: |
All times are GMT +1. The time now is 21:32. |