Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   egyedül egy szövi ellen (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=788)

Burning 08-25-2006 15:41

hát Synkel még hozzá kell fűzni azt is hogy szerintem nem is tudják még hogy betámadtam az orkot kétszer:D mer úgy tűnik nagyon nem aktív szöviről van szó tehát újra indultam mészárolni :D úgyhogy ennek a szövinek vége :cool: most kicsit kiköltekeztem hogy a toli ha akarna ne tudjon semmit se vinni:p
massza 231 hekin:
ház 24% barakk 29% kocsma 3% és templom 13% azaz 4k vari tekivel mer az is maxon van tom hogy nem sok mer egy tővaris 200 hekin is tudna legalább 9k varit tartani szöviben, egyedül inkább csak nyolcat és a többi íjj max tekivel

Burning 08-29-2006 08:52

hát nagyon bírja az ork már mióta rászálltam elhoztam 10 milkát elpusztítottam 2*17 épületét és még mindig két körre van felettem építkezik:D nem baj majd elfogynak az épületek és akkor ha már éép hogy felettem van meek 2*mészárolni egyszerre 2* is úgyhogy nem marad belőle sok aztán meg meek földért és akkor már tényleg annyi:D

Harcosok 08-29-2006 08:56

ember te már vagy egy hete küzdesz azokkal:Dtámadsz közbe mást is vagy milliárdos az ellenfél?:P

Burning 08-29-2006 09:28

az a helyzet hogy éppen ember hiány van kórházra meg nem fussa:D szóval embert lopok folyamatosan gömbözök mindenkit és ha van jobb irány fosztani de amúgy igen őket irtom nem milliomos nem is fosztani szoktam hanem mészárolni és pusztítani:D

Kubbi 10-15-2006 18:27

Szerintem szegények, most kezdték a játékot. :(
Így azért nem egy nagy dicsőség...

Burning 10-16-2006 16:57

megeshet mindamellett nem hiszem. mer hogy egy kezdő 34 elpusztított épület után se forduljon le alám az furcsa. szerintem már nem voltak kezdők de nem is voltak túl jók.

Harcosok 10-16-2006 17:05

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 35601)
megeshet mindamellett nem hiszem. mer hogy egy kezdő 34 elpusztított épület után se forduljon le alám az furcsa. szerintem már nem voltak kezdők de nem is voltak túl jók.

Lehet én nem értme jól amit irsz :)
Én így értem:Elpusztítottál neki 34épületet és fölötted maradt:)

Hát erröl annyit,hogy ha 20 hekivel többje volt akkor ez simán meglehet:PÉs hát az enm sokat befolyásol,hogy fölötted van vagy alatad:P
Ha már itt járunk akkor megkérdem:)Mi van az mf-eddel még mindig birod?:)

Burning 10-16-2006 17:12

az mf-em remekül van csak lejárt a 90 nap szóval be kell hogy vipeljem. ez azért furcsa mer azonos hekin voltunk. amúgy meg annyit számít, hogy mekkorát esik lefelé. és nem túl nagyot pedig a 34 épület közt volt ház is +szárazvihar és az elég nagy lakossághiányt okoz ha kezdők, mer nem tudják még tökéletesen pótolni. a lakosság az értékes és ez kis heki számon meglátszik ha csökken az érték mer itt még nem nagy az értékkülönbség

Harcosok 10-16-2006 17:25

:)hát ha azonos hekin voltatok és lement neki 34 épület az 510érték:P
+nem tom,hogy mennyi népe ment el de 5 nép 1 érték hát ha azonos hekin voltatok akkor nemhiszem,hogy fölötted maradjon:P

Burning 10-16-2006 17:35

dede ez a különös. biztos nem volt kezdő, pótolta az embereket és visszaépítkezett;) és így felettem tudta magát tartani valamelyest:D de ebben biztos nem lehetek mer éplistára nem emlékszem

All times are GMT +1. The time now is 00:31.