![]() |
hát Synkel még hozzá kell fűzni azt is hogy szerintem nem is tudják még hogy betámadtam az orkot kétszer:D mer úgy tűnik nagyon nem aktív szöviről van szó tehát újra indultam mészárolni :D úgyhogy ennek a szövinek vége :cool: most kicsit kiköltekeztem hogy a toli ha akarna ne tudjon semmit se vinni:p
massza 231 hekin: ház 24% barakk 29% kocsma 3% és templom 13% azaz 4k vari tekivel mer az is maxon van tom hogy nem sok mer egy tővaris 200 hekin is tudna legalább 9k varit tartani szöviben, egyedül inkább csak nyolcat és a többi íjj max tekivel |
hát nagyon bírja az ork már mióta rászálltam elhoztam 10 milkát elpusztítottam 2*17 épületét és még mindig két körre van felettem építkezik:D nem baj majd elfogynak az épületek és akkor ha már éép hogy felettem van meek 2*mészárolni egyszerre 2* is úgyhogy nem marad belőle sok aztán meg meek földért és akkor már tényleg annyi:D
|
ember te már vagy egy hete küzdesz azokkal:Dtámadsz közbe mást is vagy milliárdos az ellenfél?:P
|
az a helyzet hogy éppen ember hiány van kórházra meg nem fussa:D szóval embert lopok folyamatosan gömbözök mindenkit és ha van jobb irány fosztani de amúgy igen őket irtom nem milliomos nem is fosztani szoktam hanem mészárolni és pusztítani:D
|
Szerintem szegények, most kezdték a játékot. :(
Így azért nem egy nagy dicsőség... |
megeshet mindamellett nem hiszem. mer hogy egy kezdő 34 elpusztított épület után se forduljon le alám az furcsa. szerintem már nem voltak kezdők de nem is voltak túl jók.
|
Quote:
Én így értem:Elpusztítottál neki 34épületet és fölötted maradt:) Hát erröl annyit,hogy ha 20 hekivel többje volt akkor ez simán meglehet:PÉs hát az enm sokat befolyásol,hogy fölötted van vagy alatad:P Ha már itt járunk akkor megkérdem:)Mi van az mf-eddel még mindig birod?:) |
az mf-em remekül van csak lejárt a 90 nap szóval be kell hogy vipeljem. ez azért furcsa mer azonos hekin voltunk. amúgy meg annyit számít, hogy mekkorát esik lefelé. és nem túl nagyot pedig a 34 épület közt volt ház is +szárazvihar és az elég nagy lakossághiányt okoz ha kezdők, mer nem tudják még tökéletesen pótolni. a lakosság az értékes és ez kis heki számon meglátszik ha csökken az érték mer itt még nem nagy az értékkülönbség
|
:)hát ha azonos hekin voltatok és lement neki 34 épület az 510érték:P
+nem tom,hogy mennyi népe ment el de 5 nép 1 érték hát ha azonos hekin voltatok akkor nemhiszem,hogy fölötted maradjon:P |
dede ez a különös. biztos nem volt kezdő, pótolta az embereket és visszaépítkezett;) és így felettem tudta magát tartani valamelyest:D de ebben biztos nem lehetek mer éplistára nem emlékszem
|
All times are GMT +1. The time now is 00:31. |