Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   szövetségesi segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=782)

Gazsy 01-07-2007 16:53

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64028)
Egy gyors és helyes válaszra lenneszükségem:
ha szövi segitségek kérek és a "hány körre?" kérdéshez 0-át írok, akkor csak a csatára jönnek el a seregek ugye?? de oda eljönnek??? 2 kör mulva csapodik a sereg... és nem akarok asszövitől tul sok időre elvonni sereget! akkor 0-át írjak oda???

Ha gyors válasz nem is érkezett, de azért válaszolna valaki a kérdésemre...??:)

Croissant 01-07-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64140)

Ennyi idő alatt akár a súgót is megnézhetted volna...
Amúgy 0 körre nem lehet segítséget hívni...

Killer 01-07-2007 16:56

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64140)

szia!:)
hát én még soha nem próbáltam 0-val,de ha 1 körre hívod az nem túl sok idő szerintem

Gazsy 01-07-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 64142)
szia!:)
hát én még soha nem próbáltam 0-val,de ha 1 körre hívod az nem túl sok idő szerintem

köszi:D
Én is egyel csináltam! de majd most kiprobálom 0-val is!
Jah még egy idióta kérdés! Egyszerre több segitséget is tudok hivni ugyanattól??? pl van haversrácnak 4k ija és nekem is annyi van:
akkor először elhivok 2k-t és még ugyanabban a körban elhivok még 1k-t.
A példa hülyeség de a lényeget érteni fogom, ha válaszoltok...
:) :)

Gazsy 01-07-2007 17:02

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 64141)
Ennyi idő alatt akár a súgót is megnézhetted volna...
Amúgy 0 körre nem lehet segítséget hívni...

Sorry de én nem láttam a súgoban, hogy le lenne irva a minimuma... ezért kérdeztem.
a max 10 kört az láttam.

Valezius 01-07-2007 17:03

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64143)
Jah még egy idióta kérdés! Egyszerre több segitséget is tudok hivni ugyanattól??? pl van haversrácnak 4k ija és nekem is annyi van:

Igen el tudod hívni akár mind a 4K-t, de lehet, hogy csak határértékben. :)

Croissant 01-07-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64144)
Sorry de én nem láttam a súgoban, hogy le lenne irva a minimuma... ezért kérdeztem.
a max 10 kört az láttam.

Értelmezésem szerint a 0 kör olyan, mintha a szövisegítség el sem indult volna, 0 kört nem tudnak máshol tartózkodni, következésképpen 0 körre nem lehet segítséget hívni (és küldeni sem)...

Gazsy 01-07-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 64146)
Értelmezésem szerint a 0 kör olyan, mintha a szövisegítség el sem indult volna, 0 kört nem tudnak máshol tartózkodni, következésképpen 0 körre nem lehet segítséget hívni (és küldeni sem)...

Csak értelmezés..vagy gyakorlati tapasztalat??? Mert ugy képzelném a 0 kört: ugyebár körváltás sorrend: először megjön aszövi segitség aztán csata aztán szövi sereg ellép... és akkor 0 kör lenne: mert csak a csatára lenne ott a szövi sereg...és csata után egyből húzna haza! és nem lopnák a napot nálam egy körig extra zsoldért!....

karesz6 01-07-2007 17:17

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64143)

Ezzel pont ma szívtam meg de nagyon. Szövinek van 35k elit nekem csak 5 mert a többi támad. Jön felém 13k ló. Időben észrevettem, behívom szöviket segíteni 1x. Elindul felém kb 2,5-2,5k elit. Ez így ugye még bukó. El is szontyolodtam. Körváltás után valamiért megint néztem távolt és hát mit ad isten valaki lekéste a körváltást és most ő is jön 40k lóval. Addigra a seregem visszér de nem elég a győzelemhez. Elszontyolodtam mégjobban. Megpróbáltam még 1x behívni a szöviket és mit ad isten sikerült. Így a nagy sereg pattant én meg vertem a fejem a falba mert az 1. is simán pattanhatott volna.

Gazsy 01-07-2007 17:20

Quote:

Originally Posted by karesz6 (Post 64149)
Ezzel pont ma szívtam meg de nagyon. Szövinek van 35k elit nekem csak 5 mert a többi támad. Jön felém 13k ló. Időben észrevettem, behívom szöviket segíteni 1x. Elindul felém kb 2,5-2,5k elit. Ez így ugye még bukó. El is szontyolodtam. Körváltás után valamiért megint néztem távolt és hát mit ad isten valaki lekéste a körváltást és most ő is jön 40k lóval. Addigra a seregem visszér de nem elég a győzelemhez. Elszontyolodtam mégjobban. Megpróbáltam még 1x behívni a szöviket és mit ad isten sikerült. Így a nagy sereg pattant én meg vertem a fejem a falba mert az 1. is simán pattanhatott volna.

Köszi!

Akkor már csak a 0-ásra kell pontot tenni és minden tiszta egyelőre...:)

All times are GMT +1. The time now is 07:32.