![]() |
ez a pipás megoldás ténleg jobb volna mert mikor van valami harc anarchistában ott van a pontlistában az összes orim+akikkel harcolok annak is van több orija és miután már nem harcolunk kicsit sokideig tart kiveni a pontlistábol mondjuk 10-20orit..
|
nem vettem gúnynak:)
hát amit mondtál, hogy körbefordulok és ott lesz annyi ori, akkor meg pláne lenne értelme ennek a funkciónak szerintem. De amit te mondtál hogy együtt lenne a másik funkcióval az szerintem ha végiggondolod akkor nem egy jó megoldás, szerintem ez a pipás módszer nem foglalna sok helyet és amikor gyorsan kell reagálni akkor megkönnyítené a dolgot, meg hát amúgy is. |
Quote:
A pipas modszert nem. |
Quote:
Nekem mindegy, hogy pipa vagy nem pipa, de jó lenne ha egyszerűsödne a dolog:) |
végülis nekem is mindegy csak egyszerűsödjön:)
Az én ötletem csak egy prototipus volt, de azok úgyse kerülnek ki általában, ez a kétszer kattintós nem is olyan rossz ötlet csak avval nem lehet olyan sokat egyszerre, de avval is megelégednék:D |
Quote:
De nem ezert nem tamogatom a pipas megoldast, hanem mert a masik sokkal praktikusabb, hasznalhatobb, helykimelobb, es kulonbenis.:) |
All times are GMT +1. The time now is 02:27. |