Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Kijutunk-e az EB-re? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=76)

Pool 01-27-2006 22:50

Quote:

Originally Posted by puma
afene!
másikra akartam.sorry:)

azé köszi, hogy hozzászóltál, várom a szavazatod mindenhol :)

lll 01-28-2006 15:58

Quote:

A pozitív hozzáállásom:nagyon nem!:D

szerintem sem jutunk ki, igaz most azért jobb a csoport, mint a VB-re volt, mert ott azért svéd, horvát, bulgária:(

Fosztó 01-30-2006 13:20

Quote:

A válaszom:nem!

Mindenkinek ugyanannyi eselje van ugyanannyi meccset jatszik othon mint idegenben az esely mindenkinek ugyanakkora senki sem indul +3 pontrol ;)!
En azt mondom hogy tovabjutunk elsokent :D

gescs 01-31-2006 16:28

Sziasztok!

részemről a 2. helyre szavaztam mert annál feljebb biztos nem megyünk, persze lefelé még nagy a hely. Én egy optimista ember vagyok alapvetően, de a válogatottal kapcsolatban túl sokszor égettem meg magam:(
Annyiban jó a sorsolás hogy olyan igazánjó csapat nincs a csoportban aki abstolút favorit lenne. Reméljük hogy a Görögök tündüklési pünkösdi lesz, a Törökök tudnak nagyon rosszul játszani, a Norvégok is verhetőek, szóval egy jó adag szerencsével kettőt megelőzhetünk közülük. Persze ha nem kapunk ki Mátától, mert azért ez sem lehet kizárni:)

Davalon 01-31-2006 16:39

Az én reformjavaslatom már hosszú évek óta az, hogy a nemzeti válogatottat mindig az adott évben legkiemelkedőbben szereplő klubcsapat képviselje, alkossa. Egy-egy klubcsapat néha tud némi kis sikert elérni nemzetközi porondon, aztán vagy magától tűnik el a süllyesztőben,, vagy szétkapkodják, mint a Debrecent.
Hátulütője, hogy az épp aktuális csapatot komoly plusz terhelés érné, ami persze még mindig bakfitty lenne mondjuk egy angol csapatéhoz képest:)
Az ilyen "kiválasztott" klubcsapat persze kapna az MLSz-től anyagi hozzájárulást.
Mert ennek a válogattott-keresésnek, ami '86 óta tart, már semmi értelmét nem látom...

lll 01-31-2006 18:02

Szerintem most lazán ki tudnánk jutni, ha maradt volna a Lothar Matthaus a csapatnál:)

de így nincs sok esélyünk, mert megint új edző ezért más felállás, megint majd a végére talán tudunk pontokat szerezni amíg átáll a csapat

Toto 01-31-2006 20:39

Majd ha mi rendezzük, kijutunk...

lll 01-31-2006 22:51

Quote:

Originally Posted by Toto
Majd ha mi rendezzük, kijutunk...

nah ez igaz:) talán majd 2012-ben megkapjuk, de szerintem semmi esély sincs rá

gescs 02-01-2006 08:23

Hát igen, a legnagyobb baj szerintem is ez a menetrendszerű edzőváltás. Nem hiszem el hogy nem lehetne találni egy jó edzőt, aki 4-5 év alatt kialakítana egy normális csapatot. Most megint ott vagyunk mint Lotar előtt. Sőt...
Az meg szégyen, hogy csak úgy tudunk kijutni egy világversenyre, hogy mi rendezzük meg. Ez egy kicsit olyan, mintha a kicsi fiú azért kerül be a csapatba, mert az apu pénzze kell a csapat fennmaradásához, így beküldik az utolsó 5 percre, annyi idő alatt csak nem csinál nagy hülyeséget. Ti nem így érzitek?

lll 02-01-2006 22:40

Quote:

Originally Posted by gescs
Hát igen, a legnagyobb baj szerintem is ez a menetrendszerű edzőváltás. Nem hiszem el hogy nem lehetne találni egy jó edzőt, aki 4-5 év alatt kialakítana egy normális csapatot. Most megint ott vagyunk mint Lotar előtt. Sőt...
Az meg szégyen, hogy csak úgy tudunk kijutni egy világversenyre, hogy mi rendezzük meg. Ez egy kicsit olyan, mintha a kicsi fiú azért kerül be a csapatba, mert az apu pénzze kell a csapat fennmaradásához, így beküldik az utolsó 5 percre, annyi idő alatt csak nem csinál nagy hülyeséget. Ti nem így érzitek?

de végülis van benne igazság:(

All times are GMT +1. The time now is 12:58.