![]() |
a játékosok hülyeségét mint mesélők hogyszoktátok honorálni?:P
|
Quote:
amúgy ez kb olyan, mint a fényerősítő szem felvillanásvédelem nélkül... :D |
akikkel én játszom azok nem azt mondják, hogy jahj leégett a farkam mert hülye voltam, hanem azt hogy a retkes mesélő, leégette a farkam :D:D:D:D
|
Látom szépen gyűlnek a történetek :D ;)
Szintén DnD3, egy elátkozott városban voltunk. A hely teli volt szellemalakokkal, először élő embernek néztek ki. Majd este csuhás alakok megtámadták a várost és felgyújtották. Másnapra a város teli volt élőhalottakkal (szintén szellem alakban) és az épületek le voltak rombolva. Harmadnap szintén embernek tűntek a hajdani lakók, majd jött az ostrom, és kezdődött az egész elölről. A természet papja elkezdett kutakodni, vajon hogy lehetne megszüntetni az átkot. Addig-addig kísérletezett, míg rájött, ha megszenteli a területet, ott megszűnik az átok, és az újnak látszó építmények romossá válnak (egy szökőkúton próbálta ki ezt először). Nagyon megörült a felfedezésének, és bement a legnagyobb házba (aminek emelete is volt) majd megáldotta. Az egész ház úgy ahogy volt ráomlott... A csodának és a DM-nek hála túlélte. A parti lovagja mentette ki a romok alól, majd elindult vele kifelé az égő városból, de nem a városkapu felé, hanem a folyó felé. A pap eszméletlen volt, a lovag nem tudott úszni (páncélban meg pláne nem...) A csodának és a DM-nek hála ismét életben maradtak... Kedvenc DM-ünk (Aúú :D ) azért volt ennyire engedékeny és elnéző, mert ekkor játszottunk először DnD3-at... (Egyébként ez a legparaolimpiásabb partink az összes közül...) |
pech, hogy még ezt sem tudom de pontosan mi is a " DnD3"?
|
Quote:
|
szerintem inkabb AD&D 3 ra gondolt Chris...:)
sokak kerverik a kettot... Ha jol tudom volt a D&D aztan abbol lett masodik kiadas azt meg felvaltotta az AD&D. es annak a 3 kiaadasa elerheto napjainkba. D&D= Dungeons and Dragons AD&D= Advanced Dungeons and Dragon bar ebben most mar igy leirva nem is vagyok biztos...:D:D |
Quote:
Ugyanis volt a D&D, aztán jött az AD&D 2 és most (már magyarul is kapható igen régóta ahogy te is írtad, csak a neve nem az) a D&D 3...:) |
Akkor bocsesz Auu, mar egen voltam otthon es csak telefonon beszeltem a batyammal, nem is lattam meg a konyvet magat..:)
De igazam volt sokan keverik:) mint en is:D |
Csata közben:
DM: Ebben a pillanatban erős nyomás nehezedik az agyadra. PC: Dobhatok ellene mentődobást? DM: Láncos buzogány ellen?... :) |
All times are GMT +1. The time now is 16:54. |