Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Lezárt hibák (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=47)
-   -   Kicsik a betűk? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=706)

Artúr 08-08-2006 15:42

Okés. :) Köszi a javítást.

Már csak a piaci / képzés táblázatokat kéne kicsit jobban felosztani, hogy ne follyon annyira össze. Meg a tanácsadókét is lehetne jobban követhetővé tenni.

Meg a menü még lehetne jobban szeparáltabb (IE-t használok 1024-es felbontással).

Ja, és végül az eseményjelző ikonok lehetnének nagyobbak.
Hirtelen ennyi. :D

Köszi.

Ati 08-08-2006 15:44

Quote:

Originally Posted by Artúr
Okés. :) Köszi a javítást.

Már csak a piaci / képzés táblázatokat kéne kicsit jobban felosztani, hogy ne follyon annyira össze. Meg a tanácsadókét is lehetne jobban követhetővé tenni.

Meg a menü még lehetne jobban szeparáltabb (IE-t használok 1024-es felbontással).

Ja, és végül az eseményjelző ikonok lehetnének nagyobbak.
Hirtelen ennyi. :D

Köszi.

A **betűmérettel** van-e még valakinek problémája? :)

Életfa#2 08-08-2006 17:15

Ez ugyan nem betűméret, de a súgó lapokon a mélyvörös háttéren a fekete betűs linkek mintha ott se volnának! : )
Meg még kicsik is, de minden betű arrafelé. A nem belinkelt szavakat azért el tudom olvasni! :)

Packolombo 08-08-2006 17:35

szövi fórum

Nekem a szövifórum nem tetszik, a betűk kicsik, és nehezen olvasható a barna alapban a fekete betűk!
Ha az alap világossabb lenne akkor lehet, hogy a betűket sem kellene ott nagyítani!:)

Ati 08-08-2006 18:00

Quote:

Originally Posted by Packolombo
Nekem a szövifórum nem tetszik, a betűk kicsik, és nehezen olvasható a barna alapban a fekete betűk!
Ha az alap világossabb lenne akkor lehet, hogy a betűket sem kellene ott nagyítani!:)

Hmm? Ugyanakkorák a betűk, mint a rendes fórumon.

TDK 08-08-2006 18:02

konkrétan ez nem méret, de a célzott felfedezés, joformán láthatatlan, a szinén mindenképp változtatni kéne

TDK 08-08-2006 18:08

ami viszont méret még ha nem is betü:
a piac föoldalán, az hogy hányszor jártam ott egy kis zöld keretben van. a szin rendben és a keretet is csak azért kéne nagyobbra venni, hogy jobban nézzen ki, mivel most is használható, csak lehetne arányosabb

Packolombo 08-08-2006 18:12

Quote:

Originally Posted by Ati
Hmm? Ugyanakkorák a betűk, mint a rendes fórumon.

azért írtam, hogy ha világosabb lenne az alap akkor olvashatóbb lenne ez a betűméret is :)

TDK 08-08-2006 18:14

Ország megjegyezve. Támadásnál, mágiánál és tolvajlásnál automatikusan ez lesz beírva.

Embereidnek sikerült megszerezni .

ez nem idevaló, de látom Ati, most olvasod ezt, ezért ideirom
kis technikai malör, az uj(bravo) szolgáltatással. ha az alvilág oldalon kattintok rá a térkapus ürgére, a felsö sorban megjelenö üzenet ott marad, mig ki nem lépek az oldalrol, hiába akciózok és tölti ujra az oldalt.

Ati 08-08-2006 18:26

Quote:

Originally Posted by TDK
Ország megjegyezve. Támadásnál, mágiánál és tolvajlásnál automatikusan ez lesz beírva.

Embereidnek sikerült megszerezni .

ez nem idevaló, de látom Ati, most olvasod ezt, ezért ideirom
kis technikai malör, az uj(bravo) szolgáltatással. ha az alvilág oldalon kattintok rá a térkapus ürgére, a felsö sorban megjelenö üzenet ott marad, mig ki nem lépek az oldalrol, hiába akciózok és tölti ujra az oldalt.

Köszi. Az ilyeneknek legközelebb légyszi nyiss új témát, mert itt csak el fog veszni azok között az üzenetek között, amik ténylegesen ide tartoznak.

(Ezt most kivételesen észrevettem, és hamar javítható is volt.)

All times are GMT +1. The time now is 23:27.