Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   1A Klánraktár működés és VIP ötletek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=687)

Senki 08-05-2006 23:42

Quote:

Originally Posted by Survivor
Nekem első körben a "seregekkel tőzsdézés" miatt jutott eszembe a dolog, nem is annyira a kölcsönvehető seregek miatt.

naja, lehet hogy ez segítene azokon akik nem akarják piacon tologatni a seregüket ki és be, de szerinted erre használná a nagyérdemű, mert szerintem a monro által emlegetett dolgokra... és megint nem a kicsi klánoknak érné meg valószínűleg..

monro 08-06-2006 08:42

Quote:

Originally Posted by Senki
hát pl úgy hogy mindenki full íjas és csak egy szett lovas van megvéve, hiszen mindenki egyedül jön fel pl.... nah ez így hogy fest?

Sőt még ennyi sem kell.
Elég a legnagyobb oriba íjász. És a 2. legnagyobba lovas. A többiek akár lehetnek full üresek is csak távolba kell nézni. Ha jönnek akkor a legnagyobb ad íjászt véd az ori és a 2. legnagyobb lovasaival visszaüt. Tulajdonképpen szerencsés esetben akár az összes barakhely 15-20%-a elég ha fel van töltve. Tudom picit veszélyes a klánakciók miatt, de a klánakciót általában ugysem üres orikra méretezik. Továbbra sem támogatnám :(

Reaktor 08-07-2006 06:05

Quote:

Originally Posted by monro
Sőt még ennyi sem kell.
Elég a legnagyobb oriba íjász. És a 2. legnagyobba lovas. A többiek akár lehetnek full üresek is csak távolba kell nézni. Ha jönnek akkor a legnagyobb ad íjászt véd az ori és a 2. legnagyobb lovasaival visszaüt. Tulajdonképpen szerencsés esetben akár az összes barakhely 15-20%-a elég ha fel van töltve. Tudom picit veszélyes a klánakciók miatt, de a klánakciót általában ugysem üres orikra méretezik. Továbbra sem támogatnám :(

Jogos.

Igaza van Mo nak
Emellett 1 garnitúra tolival 10 perc alatt akár sokszor is fel lehetne gyujtani valakit. Na ilyet nem kellene csinálni!

miklas 09-03-2006 18:47

Lehetne csinálni egy olyan VIP funkciót, hogy a kereskedésre szánt nyersanyagot automatikus eladja a helytartó. Ezzel sok fáradságtól kímélnénk meg azokat a VIP országokat, akik a kereskedelemből tartják fenn magukat.

A másik ötletem a felderítéssel kepcsolatos: A VIP tagoknak lehetne olyan célzott felderítést végeztetni, amiben egy bizonyos fajta nyersanyaglelőlehely után keresnek csak.

Ati 09-03-2006 18:48

Quote:

Originally Posted by miklas (Post 30175)
Lehetne csinálni egy olyan VIP funkciót, hogy a kereskedésre szánt nyersanyagot automatikus eladja a helytartó. Ezzel sok fáradságtól kímélnénk meg azokat a VIP országokat, akik a kereskedelemből tartják fenn magukat.

A másik ötletem a felderítéssel kepcsolatos: A VIP tagoknak lehetne olyan célzott felderítést végeztetni, amiben egy bizonyos fajta nyersanyaglelőlehely után keresnek csak.

Ennek mi köze a klánraktárhoz?

További felvetések kapcsán lásd: elvetett ötletek topic vonatkozó beírásai.

miklas 09-04-2006 14:32

Csak az, hogy a topic címe 1\a klánraktár és VIP ötletek. Amit felvettem az egy olyan ötlet, amit a VIP országok i tudnának használni.

Senki 09-05-2006 09:45

de abból is rossz, meg ez itt mégiscsak 1/A VIP funkciók lennének.....

miklas 09-06-2006 15:45

Akkor kérlek írányíts át egy olyan témába, ami ezekkel foglalkozik, mert én a saját erőmből nem találtam ilyet.

All times are GMT +1. The time now is 07:40.