![]() |
Akkor nagyon szép lett, és gratulállok aki csinálta! :)
Egyszerüen csodállatos. ;) |
Quote:
Csinálgattam már pár oldalt és tudom mennyi munka van benne. Hanem is tetszik azért a más munkáját Te is elismerhetnéd. |
Quote:
Azt nem kétlem, hogy dolgoztak rajta. :D |
Semmi bajon az uj megjelenéssel, mindaddig, amig nem akarom szöveget olvasni.
Ha jól akarom látni, minimum 1 betümérettel emelnem kell a nézetet a többi webes oldalakhoz képest. Ez meg kényelmetlen az explorernél, mivel ettől minden később, vagy párhuzamosan megnyitott oldal betűmérete tulméretezett lett. Szerintem a betűk méretét emelni kellene. Laci |
az a gond, hogy nagyon sok ember fog hasonló véleménnyel rendelkezni... illetve két héten belül mindenkinek ki fog égni a szeme.
szóval a bug még mindig él... :-) Mystics - spells affecting the country: When defending: (36 rounds) |
Quote:
|
Szevasztok bogyokak :)
Ati: ez csak arra a buta IE-re lett optimalizalva??? Mert nekem se Operaval, se Mozillaval nem jelenik + rendesen :mad: Chef |
Quote:
Kritizálni mindig könnyű! Egyenlőre értékelni kellene a pozitív változásokat és majd utána jöhetnek a negatív észrevételek! Biztos sok munka van mögötte és ha rá is férne még néhány finomítás, azért összehasonlíthatatlanul modernebb és esztétikusabb külsőt kapott a játék! |
A pozitív változások nagyon jók, csak éppen elfértek volna a régi kinézetre is... .-(
|
storno az elozo :)
ra kellett nyomni 1 frissitest :P |
All times are GMT +1. The time now is 02:57. |