![]() |
Quote:
Hát a játékot valamenniyre ismerem, de ilyen problémám eddig nem volt szóval ez a rész még sötét előttem :) Ehez az átrakáshoz mindenképp vip kell? mert ha igen akkor dobok egy smst :D Köszi a segitséget! |
Quote:
|
Quote:
hmm... azért az nem 1 sms... 1x azért belefér :D akkor beszélek a sráccal :D vagy ő vagy én, de megoldjuk! Jah és köszönöm szépen a segitséged! |
vagy regeljetek egy geprol, mindketten az 5 os szinten , ugyanarrol a cimrol, es reggelre maris egy csopiba vagytok...:)) az 5 Y ba...:)
Viccen kivul. nekem freemail-el X be sikerult mennem, hotmail-el, meg V be. csak regelj par email, probalgasd ki oket egyesevel.. de mindig torold az elozo orit!! kulonben tenyleg Y lesz belole:) |
Nekem is a sokak által javasolt próbálkozás jött be, mindig más címről. A felesleges orikat télleg nem árt törölni:)
|
Quote:
hotmail bejött :) |
Quote:
|
az jo is... hozzaszolasonkent 1000 arany a dijam..:D :D :D
nincs mit:) |
A helyzet az, hogy megvan, hogy milyen tipusú csopikba milyen tipusú emil címekkel kerülhetsz, ezért is van az, hogy ezeket váltogatva másik csopiba is van esélyed bekerülni.
A zéró restartot amúgy én Atissal ellentétben nem ajánlanám csak azért, hogy egy csopiban legyetek a barátoddal induláskor, lévén annak van azért pár hátránya is, ha zérórestartolsz.... és akkor már egyszerübb (bár időigényesebb), ha felküzditek magatokat a 2. szintig, hisz ott már úgyis egy csopiban lesztek, majd együtt fordultok onnantól kezdve ugyanazokba a csopikba...:) |
hát lehet hogy a zéró-start nem a legjobb mer az is elég időigényes hogy elérd azt az erősséget amid volt mondjuk attól függ hogy játszol
|
All times are GMT +1. The time now is 14:35. |