![]() |
Akasszuk fel a szélsőségeseket! :D
Világ gyújtogatói egybesűljetek! :D Haaaaaaaaaaaaaarc! :D |
elgurult a gyogyszered Auu?:D :D
|
Devil... :eek:
Ezért 168 kört neki. ;) Megérdemli. :D |
Aúú, eddig ez a legjobb ötlet, h"világ urai egybesüljetek!:D
Ez az y-os harc jó is, meg rossz is! Ez az egyetlen normális csopi itt anarchban, ahol még a játék úgy ahogy, az, amire kitalálták.Mindenki tudja, h fentebb, az akarnokok hogyan rombolják le a barátságokat, haverságokat, játék kedvet, arra hivatkozva, h a csopi érdekeit képviselik.Tisztára, mint a politikusok.:) Na, ez a rossz része. Viszont a jó az, h megélénkül a csopi.:) |
Azért azt tegyük hozá hogy ez egy játék és végülis a harc az egyik célja.
De ezért nem értem miért menének tönkre barátságok.Ezért let kérdezve mindenki béleménye:) |
loool looool Myra :D
az Y mitol normalis szint?:D attol h nagy a letszama es igy van benne par ember aki nem uazt csinalja mint a tobbi?:D az anarch mar reg arrol szol h jonnek az ujgazdagok es 1 honap alatt mar o akar a kiraly lenni... a politika viszont igaz, csak nem folytal bele elegge h atlasd :)) en mar majdnem teljesen atlatom, olyan mintha nagyhatalmak kozott kene kombinalni... az egesz anarch olyan h ki tamadhato, ki nem :) kinek "gyengult" a hadserege (ertem itt osszeveszett 1 hatarvedovel, elment nyaralni, stb) azt aki gyengul, azt megostromoljak vmi hulye koholt váddal, hogy hatalomra törjenek :) az egesz egy politika, jol mondtad :D es errol annyit lehetne beszelni, csak kar h koze nincs a topichoz :) |
Hát nem sok::D :D
|
2 dolog miatt nem támogatom:
1. személyesen nekem rossz lenne. 2. szerintem ez nem a csopi aktivizálásáról szól, és inkább akik Yban unatkoznak léptessenek és a fentebbi csopikban ütögessenek hekihatár alatt. Spok látod nem nyilvános a szavazat még ezt se tudtad jól:p Ez így pölö azért nem jó mert így nem tudjuk mki mire szavaz, teszemazt regizhetnék ide 30emailről és akkor eldönteném a szavazást, másrészt Yban nem játszók is szavazhatnak... |
szavaztam, de Y-ban nem játszok:)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:23. |