Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fontos események (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hódítós dühöngő :D (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=639)

SiMON 07-23-2006 23:39

Így egy év után teljesen átlátom már a játékot és nagyjából megvan kik azok a törzs játékosok akik sokat pörgetik.

Tapasztaltok azt mutatják a régi játékosok 5. szinten megkapják lent a pénzt a top30 ból, aztán felmennek földet cserélnek és aki leadta fellép a következő szintre. Aki pedig kapja a földet bevárja a haver oriját és szövijét akitől kapták a földet majd ujra cserélnek.

A topban pedig 2-3 ismerős szövije összejátszik, hogy bevédjék egymást.

Így könnyű játszani.

Never 07-23-2006 23:40

Hazudnék,ha azt mondanám,hogy sztem ilyen nincs :)

Figaro 07-23-2006 23:41

pedig termelessel is lehet,en pl telejesen normalisan felütöttem,es felfedeztem magam 5. szinten legfelülre,a környekbeli orikkal mnt,kesöbb szövi,es tekiiras,1 evig! de termeszetesen nem vagyok szent,bar en is öszinten allithatom,hogy nem multizom,es soha nem is multiztam normalba,de ezen kivül biztos tettem mar sok olyan dolgot,ami nem egyezik a szabalyokkal

Figaro 07-23-2006 23:43

de nagyon lovagolsz ezen,hogy többen összeallnak.Tedd a kezed a szivedre,hogy te meg nem irtad be a szövidnek,hogy ezt ne üssük ez barat,vagy msn en a baratoddal aki egy masik szöviben van,megbeszeltetek,hogy mi is van a környketeken

Never 07-23-2006 23:44

Ööö a topic nevét elrontottam,nem hódítós akart lenni,hanem anarchos :D
Na mind1 :)
Amúgy multizás mindig is volt,van,és lesz is,ezen mi nem tudunk változtatni :)

Figaro 07-23-2006 23:44

föleg ugy,hogy van egy közös ismerösünk,akiröl viszont tökeletesen tudom,hogy minden ilyen lehetöseget kihasznal...

SiMON 07-23-2006 23:45

Quote:

Originally Posted by Figaro
de nagyon lovagolsz ezen,hogy többen összeallnak.Tedd a kezed a szivedre,hogy te meg nem irtad be a szövidnek,hogy ezt ne üssük ez barat,vagy msn en a baratoddal aki egy masik szöviben van,megbeszeltetek,hogy mi is van a környketeken

Az 1 év nem olyan sok idő nem jutottam még el "A" ig de hamarosan. Nem kértem meg senkit, hogy kit ne üssön, mert nincs haver szövi se olyan akit védeni kellene. Így nyugodtan alszok.

Engem már védtek be így.

Figaro 07-23-2006 23:48

ez azert kicsit erös volt,föleg ugy hogy tudom,hogy nem igy van:))

Never 07-23-2006 23:48

Amúgy mire gondoltál,mikor azt írtad,hogy szted törölni kellene engem,meg néhány anarchost?

SiMON 07-23-2006 23:50

Quote:

Originally Posted by Never
Amúgy mire gondoltál,mikor azt írtad,hogy szted törölni kellene engem,meg néhány anarchost?

A multizás miatt, hogy ha valaki a közeletekbe jut vagy fel akar menni 800 heki fölé azt levereted és nem te ütöd le. De ha ez anarchban megengedett akkor nincs mit tenni. Sajnos ez normálban is így van az a baj mégha nem is te csinálod sokan csinálják.

All times are GMT +1. The time now is 01:37.