Quote:
Originally Posted by Láma
2 szeres védelmet kap 20 kör ártó ellen, amikor ő 5 körre se tudja feltenni a napsütést, te meg jó ha 10 re feltudod? nem gondolhatod komoylan hogy ez így fer.
|
5 tűzlabdát tudok rá nyomni, míg szárazból és viharból csak 10 kört és a tűzlabával végül ugyanannyit tudok megölni lakosságból (na meg a többi egységből is), mint ha vihart kapott volna... akkor ez alapján ez se fair...
Gondold végig, van 2000 hekin 70e varid, az ellennek meg 10e varija... annyi védelmet kap, mint az állat, ha 30 körös varit akarok rárakni, sőt ha 3 körnél messzebb van, akkor még csökken is a készülim jobban és ne tudjam rárakni a vihart, vagy a szárazt, csak mert akkora hekin vagyunk, ahol a varik erejének számolása exponenciálisan csökken magas hekin (ugyanis 2e hekin se tuti, hogy fel tudod tenni 36 körre, vagy 30 körre bármelyik varit), hiába vagyok 3-4x erősebb variban mint ő... szerintem ez nem fair...
Vagy nézzük másképp...
Az ellenfél varijai nem azért kapnak bónuszt a felrakandó körök függvényében, mert hírtelen megtáltosodtak, hanem azért mert a te varijaidnak nehezebb a dolga, hisz nem csak egy kicsi földrészt kell beborítaniuk viharral, hanem egy egész kontinenst és rövid időn belül...
A másik pedig, hogy ha figyelembe vesszük, hogy magadra fel tudnád e rakni mondjuk 30 körre a napsütést, akkor az milyen arányban számít? Ha 1% esélyem van felrakni, akkor már mehet az ellenre? Vagy csak akkor ha 50%-nál több? Esetleg csak akkor ha 90% fölött van? Ebben az esetben a nagyobb hekin lévő vari esély romlás még rosszabb lenne, mert pld egy törpe (csak, hogy Wand által írt példánál maradjunk) pld 5000 hekin 60% templommal se tudna felrakni 20 kör vihart sem egy 1 db templommal sem rendelkező orira... ami marhaság lenne szerintem...
|