Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Súgó project :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=624)

aúú 07-20-2006 21:12

Quote:

Originally Posted by Remedy
Valamint a helytartoval kapcsolatban is gyakran kerdezik, hogy miert nem adja el az egysegeket, pedig jol be van allitva - es kicsit nehezkes megtalalni a sugo/faq/helytartoval kapcsolatos kerdesek kozott, vhogy ki kellene emelni azt a reszt szerintem :) Esetleg a vip sugoba beletenni vagy ilyesmi....

Illetve belerakni konrkétan, hogy a bejövő képzést NEM adja el, ha nincs neki hely a megfelelő épületben, mert ezt szokták a legtöbben hiányolni és nem érteni, hogy miért nem adja el...

Remedy 07-20-2006 21:54

Quote:

Originally Posted by aúú
Illetve belerakni konrkétan, hogy a bejövő képzést NEM adja el, ha nincs neki hely a megfelelő épületben, mert ezt szokták a legtöbben hiányolni és nem érteni, hogy miért nem adja el...

ez benne van konkretan :)

aúú 07-21-2006 11:05

Quote:

Originally Posted by Remedy
ez benne van konkretan :)

Idézd be...:) Ugyanis ez konkrétan nincs benne, ezért is sírnak miatta a fórumokon annyiszor...:)

Sőt, a súgó alapján még azt is lehet gondolni, hogy a helytartónak el kéne adnia....

"A helytartó a következõ körben beérkezõ friss képzések, és a szintén következõ körben beérõ barakkok, templomok és kocsmák alapján számol, figyelembe véve a tekercseidet is."

Ati 07-21-2006 11:08

Quote:

Originally Posted by aúú
Idézd be...:) Ugyanis ez konkrétan nincs benne, ezért is sírnak miatta a fórumokon annyiszor...:)

Sőt, a súgó alapján még azt is lehet gondolni, hogy a helytartónak el kéne adnia....

"A helytartó a következő körben beérkező friss képzések, és a szintén következő körben beérő barakkok, templomok és kocsmák alapján számol, figyelembe véve a tekercseidet is."

"Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is."

aúú 07-21-2006 13:44

Quote:

Originally Posted by Ati
"Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is."

Nah látod Atis, ez legyen benne a helytartó súgó ide vágó részében, mert ott most nincs benne... Automatikus seregeladás címszó alatt és ne csak az FAQ-ban (erre próbáltam célozni)...

Remedy 07-21-2006 14:42

Quote:

Originally Posted by aúú
Nah látod Atis, ez legyen benne a helytartó súgó ide vágó részében, mert ott most nincs benne... Automatikus seregeladás címszó alatt és ne csak az FAQ-ban (erre próbáltam célozni)...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

_ÉPP_ ezt mondtam en is. Vagy keruljon oda, vagy legyen kiemelve. Vmit felreolvashattal.... :) Faradt vagy igy nyaron? :)

János 07-21-2006 16:22

Quote:

Originally Posted by Láma
akkor a legegyszerűbb ha leírod, hogy az ellenfél földjéből azeredeti 7% (felfele táamdás esetén) és a 3% (lefele táamdás esetén) helyett 8%, ill 4% földet szerez.

Én azt hittem, hogy 6 és 3 százalék az eredeti, tévednék?
Ismét szeretném felvetni, hogy jó lenne ha a súgóban megjelennének az általam a 2. hozzászólásban említett adatok.
Esetleg kiegészítve azzal a képlettel, hogy mennyi földet foglalhatunk A-ban a klánméret és az országok méretének függvényében.
Ill. arra is kíváncsi lennék, hogy a varázslók ereje milyen képlet szerint csökken felfelé haladva.

Láma 07-21-2006 17:00

Quote:

Originally Posted by János
Én azt hittem, hogy 6 és 3 százalék az eredeti, tévednék?
Ismét szeretném felvetni, hogy jó lenne ha a súgóban megjelennének az általam a 2. hozzászólásban említett adatok.
Esetleg kiegészítve azzal a képlettel, hogy mennyi földet foglalhatunk A-ban a klánméret és az országok méretének függvényében.
Ill. arra is kíváncsi lennék, hogy a varázslók ereje milyen képlet szerint csökken felfelé haladva.

7% és 3%

más

1/A ban a szövetség felmérése varinál ha rossza szám, akkor azt írja ki hogy nincs ilyen ország. ezen jó lenne változtatni sztem.

János 07-21-2006 17:11

A súgóban azt hiszem nem szerepel, hogy a körváltás során az egyes dolgok milyen sorrendben történnek. (csak a háborúval kapcsolatosak vannak leírva, meg hogy a piacról a végén jön)

Ati 07-21-2006 17:22

Quote:

Originally Posted by János
A súgóban azt hiszem nem szerepel, hogy a körváltás során az egyes dolgok milyen sorrendben történnek. (csak a háborúval kapcsolatosak vannak leírva, meg hogy a piacról a végén jön)

Apró dolgoktól eltekintve ez igazából lényegtelen is. Pláne most, hogy a körváltás egy különálló egységet képez, és nem tudsz semmilyen módon trükközgetni vele időbelileg.

All times are GMT +1. The time now is 19:57.