Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító relikvia (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=612)

Láma 07-11-2006 10:25

Quote:

Originally Posted by Ati
Én azt gondolom, hogy ha feleslegesnek tartja valaki, hogy hozzájáruljon a játék fenntartásához, akkor teljesen normális, hogy a játékot érintő kérdésekben nem számít a szavazata. És ennek ellenkezőjéről nem fogsz tudni meggyőzni, kár próbálkozni. :)

Valahol meg lehet nézni a stilusokat a szavazat leadása után is? Mert most nekem nem megy, pedig szivesen nézegetném még őket:) Lécci legyenek valahol elérhetőek mindenkinek.

Ati 07-11-2006 10:31

Quote:

Originally Posted by Láma
Valahol meg lehet nézni a stilusokat a szavazat leadása után is? Mert most nekem nem megy, pedig szivesen nézegetném még őket:) Lécci legyenek valahol elérhetőek mindenkinek.

Délután megnézem mit lehet tenni ezügyben. :)

aúú 07-11-2006 10:33

Quote:

Szerintem is magukat a stílusokat elérhetővé kéne tenni, hisz lehet, hogy valaki ez alapján úgy döntene, hogy venne ilyen cuccot, mivel pld megtetszik neki a látottak alapján és éppen ezért akár ráköltené az eddig nem vip-es orijára az 5 vip-et is, hogy szavazhasson arra, ami tetszik neki...

aúú 07-11-2006 10:34

Quote:

Originally Posted by Ati
Délután megnézem mit lehet tenni ezügyben. :)

Hajrá, hajrá! :)

Cece 07-11-2006 12:46

Az *A* val jelzett sztem rajzfilmes-gyerekes, a *B* meg egy kicsit alternatívnak tűnik :D
De ha pólón lessz egész más képet fog festeni szerintem :)
Ha tehetném én beszereznék mindkettőből... aludni, majálisozni, táborozni stb is kell valmiben :D :D
Kiváncsi lennék, hogy a külföldiek mi módon tudnának hozzájutni, ha majd meglesznek? :)

Ati 07-11-2006 13:11

Quote:

Készen is van. :) Lehet nézegetni szavazás után is. :)

Láma 07-11-2006 13:18

Quote:

Originally Posted by Ati

Köszönjük szépen:)

DearCody 07-11-2006 13:26

Quote:

Originally Posted by Ati

Hát én sem gondoltam volna, h ilyen hamar meglesz. Köszönjük! Amúgy elég egyértelmű a szavazás...mostmár a hivatalos állás érdekelne nemcsak engem, de szerintem sokmindenkit.
Amit mondtál Ati, h egy hét múlva lezárul kb. az szerintem pont elég, ezalatt úgyis mindenki eldönt, h melyik a jó :D meg nem kell annyit várni. Kb mikor lesznek rendelhetők a cuccok? 2-3 hét?

Ati 07-11-2006 13:30

Quote:

Originally Posted by DearCody
Hát én sem gondoltam volna, h ilyen hamar meglesz. Köszönjük! Amúgy elég egyértelmű a szavazás...mostmár a hivatalos állás érdekelne nemcsak engem, de szerintem sokmindenkit.
Amit mondtál Ati, h egy hét múlva lezárul kb. az szerintem pont elég, bár így a sok szabis nem fog szavazni.

Aki tudja, hogy szavazás van, az a szabis főorijával is tud szavazni, még akkor is, ha pont tegnap este ment el. A 72 óra letelik, még bőven tart a szavazás, max szavazás után megy is vissza szabira, ha forró a környék. :)

A hivatalos végeredmény még odébb, még egy napja se megy a szavazás. :)

Apa 07-11-2006 18:07

nos nem akarom offolni a témát, de én nem láttam sehol meghirdetve, hogy ilyen jellegü szavazás lesz. lehet csak kölcsönkértem volna 1 digit, és feltetem volna pár rajzot, feltételezem, vannak még igy néhányan ezzel a dologgal,. másrészt pedig lehetett volna ugy alakitani ha már nagyobb a választék, hogy külön fajokhoz az összes nevező rajzát berakni PL: ide a külső forumra, és a szám-betü kombinácioval lehetett volna szavazni.
ha esetleg elkerülte volna a figyelmemet, a felhivás akko bocsi.

All times are GMT +1. The time now is 04:10.