![]() |
Most akkor aki forumozik az nem üthető???:eek:
És igen, akor forumozzon mindenki és nemezzük át az aoldalt a tamagocsi.hu-ra!!!:p |
Panyi!Nem tudom ezt honnan veszed, ha a fórumon nem árulsz el semmit az országodról akkor semmivel nem nagyobb az esélye, hogy megtámadnak, mintha csak a pontlistába tünne fel valakinek az orid.Sztem:)
Én is szoktam használni a fórumot, a közöset ugyanúgy, mint az 5.csopiban a csoport fórumát és azért mert oda írtam még egyszer sem támadtak meg.Ha megfelelő hangnemet ütsz meg akkor ettől nem is kell tartanod. Az megint más, ha valakibe belekötsz, mert akkor másra ne is számíts.:D Hogy a témához is hozzászóljak, engem se zavar, hogy frissítgetni kell az oldalt, az jobban zavarna, ha egy mozgalmasabb napon állandóan villogna valami a sarokban.;) |
Quote:
Teljes krónikából sokkal több támadást kaphatsz, hisz ott ha hadi cselekményt végzel az jól látszik... Amúgy a chat nem lenne jó megoldás, mert tényleg nem volt túl nagy kereslet rá, mikor ment... a legtöbb embert ott is az vonzott, hogy az ott lévő bot-nak miket lehet beírni, amie reagál is valamit, miközben a rendes fórum ment ugyanúgy, ahogy addig... |
All times are GMT +1. The time now is 13:59. |