Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Hétvégi játék (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=58)

Csigusz:P 01-27-2006 11:49

hehe

Quote:

Originally Posted by LiverPool
Hi!
Én még nem nyertem hv-t, de soxor voltam második FÉL_ELFFEL!! Jah, és kiváncsian várom azok hozzászólását, akik orkkal 8-12k pont előnnyel nyernek a törpicsekek előtt...
Talán mégse a törpe a legjobb?

szolj ha a mostani hétvégin is fél-elfel leszel :D

Pool 01-27-2006 11:49

Quote:

Originally Posted by szekely
en csak egyszer latam hogy orknal volt az zaszlo es tartota is amugy atlagba a torpek vitek mindig

sztem a zászlót nem szabad egy lapon emliteni az első hellyel, mert sokxor látni a zászlóvédőt a nem játszó orik alatt, full bevédve....
így a zászlójáték szerintem elvesztette a varázsát. kellene egy olyan, ha pl. a zászlóvédő nincs mondjuk 100 körig az első 20-ban, elvész a zászlója...
vélemény?

Pool 01-27-2006 12:07

Csigusz, sokan ráfaragtak már a fél-elfségemre, akik közül irtak ide, biztos van, aki utál érte, bár fél-elffel ,akkor vagyok ha szenyózó hétvégém van :)))

Csigusz:P 01-27-2006 12:20

ja igen!

Én ork fajal indultam előző hétvégibe és abszolute 4-i kvotlam éjfélig.. 1K pontal előzőtt meg a 3-ik és 1K pontal utánama 4-ik.. Igaz elrontotam mert nemtudtam hogy a hétvégi nem vasárnap éjfélig tart hanem hajnali2-ig igy lefokoztam az össze katimat a távol után.. erre serbianviel megküldött 8 sereghel aszhem és végül 20ik lettem.. De a 4-ik helyet még mindig tartom hogy az enyim :p szal abből az a lényeg hogy más fajal is lehet ottlenni az élmezőnyben de nehéz.. ( az első 3 törpe volt ;) )
a fél-elf faj, csak arra jo hogy megszivasd az ellent.. mármint hétvégibe..

Gabesz 01-27-2006 12:23

Nekem Orkkal a 2.volt a legjobb helyezésem:)
törpével emg első:))) simában és vipben is.
Bár ha Szecsa játszik akkor a 2.helyet pályázhatom emg maximum:)

Csigusz:P 01-27-2006 12:25

nyehe

Szecsa tény hogy a(z) egyik(?) legjobb játékos.. De ő sem verhetetlen..;)

Szecsa 01-27-2006 13:16

Nem vagyok fuggo, mint mas...csak nekem a rovid fordulos jatekok jobban bejonnek, nekem az megy "jobban"...Normal jatekot nemisnagyon jatszom...

Fel-elffel nyerni nem lehet, masodikra pedig ugy tudsz felmenni, hogy fedezel a 4. helyig folyamatosan a mezonnyel, es a 2. helyezettet nem engeded el...Bar, fel-elfet is lehet szivatni :) Csak nem torpevel...Viszont fel-elffel nem lehet nyerni, ez biztos...A lenyeg, hogy a torpe azert jo, mert termel mint az allat :) Ami kesobbiekben nagyon kell! Foleg a fembanya es a fegyver miatt. Nekem 22-25k ponton vip hv-ba mindig fegyver problemaim vannak, illetve fem hiany, ami fegyver problemat okoz...Oriassal is nyertem mar hv-t, de azert az izzados...Bar, ott erdemes, hogy 1-2 kocsmaval, es nagyon megnyomni a sereget..Maskeppen sztem lehetetlen vele lenni...A lenyeg, szerintem, hogy elso ejszaka top1 helyre menni tobb utessel, es 7-8k nepesseggel termelni a katonat, es szombat reggeltol (amikor annyi lovad van, mint amennyi egysege a tobbieknek osszesen) utogetni 2 sereggel. En ebben latom a hetvegi nyereset :) Orkkal pedig hasonlo problema all fent, mint oriassal...Erosebb a sereg termeszetesen, de le is tekizhetik az orkot. Szerintem, ha van egy jo jatekos a hetvegibe, aki tud jatszani jol, akkor teljesen mindegy, hogy oriassal vagy orkkal vagy fel-elffel mennek ellene, keptelenseg megelozni torpen kivuli fajjal, max. akadalyoztatni lehet :-)

Szecsa 01-27-2006 13:19

Sokat vagyok fent a hetvegiken, ennyi az elonyom...
Az a baj, annyit nehez megallni, hogy rovid jatekba ne mnt-zzz...En a zaszlo tartast a top10-hez kotnem...Pool javaslatat kiegeszitve. 10 korre (vip hv) az elso helyrol senki nem megy le a zaszloert :-)

Alba 01-27-2006 14:01

Nem igazan ertek egyet azzal hogy a hetvegiben a legjobb a törpe kereskedő.Itt szeritnem nem szamit mar hogy gyorsabban képez. mivel hosszabb a jatek.Szerintem az ork az amelyik nagy tuti a hetvegiben.A 30% tamadoero + a tabornokok es a 20% vedero soakt szamit nagyon.Altalaban a hetvegiben akarcsak a parbajban az emberek zöme nagyon defenziv es sok ijjat tart toronyban.Ezt atutni orkkal lenyegesen egyszerubb mint törpével...Ugyhogy nem igazan latom hol erosebb a törpe kereskedő mint az ork kereskedő.De lehet en latom rosszul...De nem hiszem

Fosztó 01-27-2006 15:34

Latom a tobbseg a Torpere szavaz de mindenkinek nem ez a velemenye. Ezert ezen a hetvegen kiprobalom most nem az leszek az. Bar mindegyik mas azert osszehasonlitaskeppen utoljara masodik lettem.

All times are GMT +1. The time now is 02:33.