![]() |
Quote:
Talán pár év mulva :D |
Én mint kezdő beleszólnák,h a piacon mindenki annyiért adja a portékáját amennyiért akarja,mert mi a valóságba is piacozunk és nem láttam még lyat h reggel odamegyünk a piacra és valaki jön megnézi mennyi paprika van a piacon ,mindenki megmondja mennyiért akarja adni és ő eldönti,h mennyi lesz a paprika az napi ára.Sztem ez a változtatás nagyon nem valós értékű,mert akkor ilyen lalapon mást is lehetne változtatni...
|
Quote:
|
Szerintem a gazdasagi eloretervezest jelentosen megkonnyitene egy kozos piac. Barmennyire legyenek is alacsonyak/magasak a piac arai, az ember megszokja, megtanulja hogyan tudja eredmenyesen hasznalni azt. Aztan amikor szintet lep, szembesul egy teljesen uj piaccal, ami egyben azt is eredmenyezi, hogy ha nem tudta elore, milyen arak vannak eggyel feljebb, dobhatja a kukaba a gazdasagat. Ettol gyengebb is lesz ertelemszeruen, illetve konnyen leverheto. Ha kozos piac lenne, ilyen szempontbol nem erne senkit meglepetes szintlepes utan. Ha valaki beallt termelesre, akkor ezt feljebb is eredmenyesen folytathatna, ha valaki csak haboruzik, az is mukodo strategia maradna, bevalt bevasarlasi lehetosegekkel.
|
???? Új csoport, új környezet, új játékstílus, új piaci helyzet! Ez jogos hiszen lépés előtt te voltál a nagy orik egyike és te befolyásoltad jobba a piacot most meg mások és kapaszkodhatsz fel! Alkalmazkodj;)
|
miért lenne baj az utalás?mindenki úgy játszik ahogy tud,és ez a megengedett elemek közé tartozik,senki nem csal ha az egyik orijával tápolja a másikat.
|
Quote:
Azt hiszem komoly fogalomzavarban szenvedsz. Ez csalás. |
szerintem meg ha az egyik oriddal tudod tápolni a másiat akkor gond van...;)
|
én az anarchista csoportról beszéltem kedves ati!én más csoportban nem játszok,vagyis most regeltem 1 orit a gyorsba.Nem szoktam csalni,a román anarchba is belebukltam,7 orim volt és mindet töröltétek,miért érné meg akkor csalni?
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:36. |