Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Drágakő ára! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=539)

Senki 05-28-2006 17:29

én még mindig ahoz tartom magamat hogy így semmi értelme a drágakőnek, sokkal reálaisabb lenne a piacon lévő 3 nyersanyag árának az átlaga körül mozgatni az árát és kis kihatással lenne rá csak az hogy ki mennyit ad el, a drágakőbánya szám meg ne legyen mérvadó... :rolleyes:

de Pl most ahol vagyok csoportban állandóan 2000 volt a drágakavis ára, aztán fellépett egy 600 hekis törpe, és azóta csökken veszettül az ára... pedig azért ez durva egy majd' 200 fős csoportban... szóval akkor legalább ezen az egy részén finomítani kellene, hogy mekkora kihatással van a drágakő árára a csoport bánya mennyisége... :rolleyes:

Batu 05-28-2006 17:31

Én úgy tudom attól függ az ára, hogy mennyi bánya van az adott csoportban.Tudok olyan csoportot ahol stabil 2k az ára.....

Senki 05-28-2006 17:33

Quote:

Originally Posted by Batu
Én úgy tudom attól függ az ára, hogy mennyi bánya van az adott csoportban.Tudok olyan csoportot ahol stabil 2k az ára.....

nem csak attól. az eladástól is.

Cassandra 05-28-2006 17:37

Az én csopimban folyamatosan 1400-1600 arany között mozog a drágakő ára, ami ahogy észrevettem leginbkább attól függ, hogy mikor mennyi kerül eladásra...pl ha eladsz 4K drágakövet az szembetűnően csökkenti köv. körre a "felkínált" árát.

Senki gyorsabb volt.:D

vonos82 05-28-2006 18:09

Van olyan csopi, ahol a drágaszág miatt mindenki megbánta, aki kereskedő, ugyanis ott 2000 az aktuális minimum...

Van olyan, ahol 25...

Ez van, alkalmazkodni kell. Mindenki azt próbálja...

monro 06-01-2006 09:42

Mi lenne ha inkább funkciót adnánk neki mit fix árat ? :)

Tegyük fel, hogy mondjuk a bányákat csak drágakőből lehetne felépíteni, hogy szépek legyenek :) Vagy mondjuk az őrtornyokat! :D

Vagy ami még jobb ha bármilyen épületet fel lehetne építeni belőle. Ha nincs elég köved, fád, agyagod berakni helyére drágakövet amiből mondjuk feleannyi kell csak. Amolyan "JOKER" ÉPÍTŐANYAGKÉNT.... Mindjárt meg lenne túrbózva picit az ára... Emellett el is lehet adni a Császárnak továbbra is.

Cuyu 06-01-2006 09:51

Quote:

Originally Posted by vonos82
Van olyan csopi, ahol a drágaszág miatt mindenki megbánta, aki kereskedő, ugyanis ott 2000 az aktuális minimum...

Van olyan, ahol 25...

Ez van, alkalmazkodni kell. Mindenki azt próbálja...

hát igen,ahogy mondod,tudok is rá egy csopit: 5/Q....
én is kereskedő vagyok,hááát...eddig egy bankom sem volt,most építettem párat CSAK azért,h használjam a személyiségemet!!!! Amúgy a drágaszág miatt sz*rt sem ér...bocsánat a kifejezésért,de ha az ember MÉG AZELŐTT veszi fel a személyiségét,mielőtt egy ekkora változás beindul, akkor elküldi a személyiségét jó messzire,illetve berakja a sarokba.... Nem lenne rossz,ha egyszer le lehetne cserélni....:(
Mert így sok kereskedő hagyná a kereskedő személyiségét a csudába és annál most sokkal jobbat választana....
Mert a drágakő miatt más személyiségek FELÉRTÉKELŐDTEk vagy inkább a kereskedő vált kicsit feleslegessé..... ugyanannyi kavicsbánya többet hoz a konyhára mint ugyanannyi bank...szóval...nem lenne rossz,ha le lehene scerélni 1x a személyiséget játék közben...de hát tudom,hogy ez már veszett ügy...:(

Colony 06-01-2006 10:19

Quote:

Originally Posted by Cuyu
hát igen,ahogy mondod,tudok is rá egy csopit: 5/Q....
én is kereskedő vagyok,hááát...eddig egy bankom sem volt,most építettem párat CSAK azért,h használjam a személyiségemet!!!! Amúgy a drágaszág miatt sz*rt sem ér...bocsánat a kifejezésért,de ha az ember MÉG AZELŐTT veszi fel a személyiségét,mielőtt egy ekkora változás beindul, akkor elküldi a személyiségét jó messzire,illetve berakja a sarokba.... Nem lenne rossz,ha egyszer le lehetne cserélni....:(
Mert így sok kereskedő hagyná a kereskedő személyiségét a csudába és annál most sokkal jobbat választana....
Mert a drágakő miatt más személyiségek FELÉRTÉKELŐDTEk vagy inkább a kereskedő vált kicsit feleslegessé..... ugyanannyi kavicsbánya többet hoz a konyhára mint ugyanannyi bank...szóval...nem lenne rossz,ha le lehene scerélni 1x a személyiséget játék közben...de hát tudom,hogy ez már veszett ügy...:(

Hááát?? szerintem a személyiségeknek aztán nem sok köze lesz a drágakőárához! Mellesleg személyiséget szintlépéskor válthatsz, gondolom nem 5/Q-ba tervezted országod élete végéig...
Szerény személyemnek nincs az a drágakő ár amire lecserélném a bankjaim védelmét! Drágakőbánya (törpe kivételével) jelenleg formájában is csak arra jó, hogy az első 72 órás védelem alatt nem az első körben hanem csak a 25 körben bontom

vonos82 06-02-2006 22:50

Annyiban van köze, hogy én mivel úgyis sok bankot tartok a lopások miatt, és ráadásul mostanában viszonylag ritkán is lépek be, jobb, ha az a nem kevés heki a védelmen kívül mást is csinál, ezért lettem kereskedő (pénz+muszályvédelem)

Nna, most ez felesleges, mert 5-ben 5 dk-bánya hoz annyit mint 20 bank, 4-ben és 3-ban meg 200 heki...

DearCody 06-02-2006 23:05

Quote:

Originally Posted by monro
Mi lenne ha inkább funkciót adnánk neki mit fix árat ? :)
Tegyük fel, hogy mondjuk a bányákat csak drágakőből lehetne felépíteni, hogy szépek legyenek :) Vagy mondjuk az őrtornyokat! :D
Vagy ami még jobb ha bármilyen épületet fel lehetne építeni belőle. Ha nincs elég köved, fád, agyagod berakni helyére drágakövet amiből mondjuk feleannyi kell csak. Amolyan "JOKER" ÉPÍTŐANYAGKÉNT.... Mindjárt meg lenne túrbózva picit az ára... Emellett el is lehet adni a Császárnak továbbra is.

Ez most komoly? No comment!

A témához meg annyit, h akinek nem tetszik a drágakő ára az nem tart bányát és kész.
Bár érzek egy kis ellentmondást a neve és az ára között, mert ha jól tom a legtöbb csopiban nem a 2000-hez közelít.

All times are GMT +1. The time now is 22:06.