Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Fordulás 1-ből vagy a 2-ből? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=525)

HangMan 05-24-2006 15:27

Quote:

Originally Posted by Ati
Ez egy sokszor lerágott csont, teljesen felesleges újra előszedni. Ezek a szabályok, ezek szerint kell játszani.

Hát ez elég meggyőző érv :)

Ati 05-24-2006 15:30

Quote:

Originally Posted by HangMan
Hát ez elég meggyőző érv :)

Az. :) Utálok valamit 50x magyarázni. :)

HangMan 05-24-2006 15:33

Quote:

Originally Posted by Ati
Az. :) Utálok valamit 50x magyarázni. :)

Én nem (csak) kifejezetten a te véleményedre lettem volna kiváncsi.

Arwyl szelleme 05-24-2006 15:45

Quote:

Originally Posted by Ati
Mivel a játék egyik lényegi célja, hogy az A-ban minél jobb pozícióban legyél, ezért az egyik országoddal el kell érned ezt a célt, a többivel pedig gond nélkül tudsz máris körbefordulni.

Erről van szó! A játék lényege, hogy a te legyél a legsikeresebb hódítós, és lehetőleg 1. egyéniben és klánban. ( Na jó nekem elég ha egyéniben csak a klántársaim vannak előttem. :) )
Az hogy itt forogjunk össze vissza és már lassan nem tudunk személyiséget választani, mert nincs már miből, de 2k heki felé még nem mentünk... hát... ÉN ennek nem sok értelmét látom.

A CÉL legyen mindenkinek az 1. hely 1/A-ban!

HangMan 05-24-2006 15:54

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
már lassan nem tudunk személyiséget választani, mert nincs már miből,

Jó neked, 4-5 személyiség után én is hasonlóan vélekednék. De ameddig az nincs, nekem nem az 1A csúcsa cél.

Arwyl szelleme 05-24-2006 16:01

Quote:

Jó neked, 4-5 személyiség után én is hasonlóan vélekednék. De ameddig az nincs, nekem nem az 1A csúcsa cél.

Az 1/A-s orim 1 személyiségű. Az való igaz hogy mellette van 2 2-es és 1 3-as... ;)

HangMan 05-24-2006 16:10

és nem lenne jobb, ha egy 4-es vagy 5-ös fityegne mögötte? Csak könnyebben boldogulnál nem?:rolleyes:

Ati 05-24-2006 16:14

Quote:

és nem lenne jobb, ha egy 4-es vagy 5-ös fityegne mögötte? Csak könnyebben boldogulnál nem?:rolleyes:

Most ugyan nem tudom, hogy ki az aktuális első, de jó sokáig egy sima egyszemélyiségű ország volt, avagy azok váltogatták egymást, semmi több személyiség.

HangMan 05-24-2006 16:23

Biztos lehet a nélkül is, de azzal könyebb valamivel. Különben minek lett kitalálva?

director 05-24-2006 16:35

Quote:

Biztos lehet a nélkül is, de azzal könyebb valamivel. Különben minek lett kitalálva?

hogy legyen vmi távolabbi cél is.. vagy mittudomén.. mindenesetre egy idő után furcsa követekezményei lesznek, de majd megoldódik az is.. vagy nem

All times are GMT +1. The time now is 06:14.