Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Faji varik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=516)

director 05-22-2006 01:32

fantom, szieszta, tükör. tiszta sor:)

Alba 05-22-2006 13:03

A szavazas nem gesz egyertelmu.
Most az a kerdes hogy fuggetlenula a fajtol melyik a legjobb varim vagy hogy az adott fajhoz nezve. Mert pl a könyvtarkulcs marha eros vari de ha ne mgnomhoz nezzuk akkor ereje csökken.Mert nem mind1 hogy 50% tekit vagy csak 30% tekit véd.

Apa 05-23-2006 07:02

ha mongyuk ez a törpének lenne a fajvarija, sztem mindenki törpe lenne...
(könyvtárkulcs)

Senki 05-23-2006 08:26

off
remy: miért lenne egy ork tanyafree.... gyors csoportban... :D
/off

Szecsa 05-23-2006 16:15

Alba, fajtol fuggetlenul.

vonos82 05-27-2006 17:36

Akkor nézzük!

Ork: Árnyak
Törpe:Tükörvarázs
Óriás:Fantomsereg
Elf: Automatikus "Vérszomj" a támadó seregekre
Hulla: Könyvtárkulcs
Gnóm:fSzieszta
Fél-elf: Szupermarkotány
Ember:Raktárkulcs

Affrancba!

Az óriás és az elf még így is jó lenne...

:D

monro 06-23-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by Szecsa
Sziasztok :)

Bar nem lattam erre vonatkozo temat, azert megkerdezem, hogy ki szerint melyik a legjobb es leghasznosabb faji varazslat? :)
Kivancsi lennek a velemenyetekre, egy szavazast is elinditok.

Szecsa

Picit lüke a kérdés sztem, mert ugye mit kezdene egy élőhulla a könyvtárkulccsal, vagy egy óriás az árnyakkal? A faji varik elég jellemzően fajspecifikusak így nehézkes eldönteni, hogy az árnyak jobb e a félelfnek vagy a könyvtárkulcs a gnómnak? :)

Aki a könyvtárkulcsot választotta a szavazáson és most félelf szeretne lenni vajon lecserélné az árnyak varázslatát könyvtárkulcsra? :)

Éppen ezért elvonatkoztatok és ugy értelmezem a kérdést, hogy a fajok faji varázslatán kívül ha választhatnék egy másikat a fajomnak akkor melyiket választanám... Asszemhogy a TÜKÖRVARIT :D

Synkel 06-23-2006 16:53

Szerintem az óriás sziesztája a legütősebb faji vari, elvégre használhatóvá teszi az óriást minimális toli mellett is. A minimális alatt 56 db-ot értek. Utána az ember tükörvarija jön, és az elfek fantomserege...

Ha a meglévő mellé lehetne még egyet választani, akkor a szieszta mellé a fantomsereget választanám:D:D

Igaz, most nincs óriásom, de akkor lenne:)

director 06-23-2006 17:18

Quote:

Originally Posted by Synkel
Szerintem az óriás sziesztája a legütősebb faji vari, elvégre használhatóvá teszi az óriást minimális toli mellett is. A minimális alatt 56 db-ot értek. Utána az ember tükörvarija jön, és az elfek fantomserege...

Ha a meglévő mellé lehetne még egyet választani, akkor a szieszta mellé a fantomsereget választanám:D:D

Igaz, most nincs óriásom, de akkor lenne:)

óriásnak miért jó a fantomsereg? úgyis fel tudják mérni, választhatna helyette hasznosabbat..

Synkel 06-23-2006 20:32

Quote:

Originally Posted by director
óriásnak miért jó a fantomsereg? úgyis fel tudják mérni, választhatna helyette hasznosabbat..

Én akkor is azt választanám:)
Esetleg a tükröt, de azzal már télleg nagyon táp lenne

All times are GMT +1. The time now is 23:32.