![]() |
Quote:
Adalékként: most szívtam egy géppel, szintén random restartok miatt. Márkás táp, RAM csere-bere, restartok maradtak. Na véletlenül kirántottam a billentyűzetet a ps2 dugóból és láss csodát. Restart nuku. Más klaviatúra, szintén restart free állapot. Visszadugtam az eredetit kezdte újra. Szal ha valami röviden zár, annak egybúl a ram issza meg a levét, magyarán az nem kap először áramot.... :eek: |
Quote:
Egyébként egyedi esetek alapján nem jelenteném ki egy prociról sem, hogy instabil. Tapasztalatból tudok sok negatív példát mondani intelre is, fagyások, restartok, stb ... Ezek legkevésbé proci hibák. Szerk: látom javítottad. Nagyon szívesen ;) |
Én is az AMD-s konfigot ajánlanám inkább, főleg ha játékra akarod használni. Ahogy azt már mások is megírták, azért használ az AMD olyan + jelzéseket, mert az a teljesítményt mutatja és nem az órajelet, így kisebb fogyasztás és melegedés mellett éri el ugyanazt a teljesítményt mind az INTEL.
Alig 1 hónapja váltottam én is kényszerből gépet és bár nem dual-os prcoit pakoltam bele, "csak" egy Athlon 64-est, de nagyon bejött.... Amúgy tényleg az elmúlt évek alatt fokozatosan ledolgozta a régi hibákból eredő hátrányáait az AMD és asztali gépekbe most már tényleg jobbak, de laptop-ban az Intel még mindig vezet... A videókártyáknál egyetlen dologra figyelj oda, mégpedig arra, hogy bár az AtI-nak a csúcskártyái technikai tudásban lehagyták az NVDIA kártyákat, de ahhoz, hogy működjenek rendesen a driver telepítése előtt fel kell tenni egy .net nevű microsoft-os progit is és csak utána lehet a driver-t felrakni (szívtam ezzel egy kicsit telepítés közben, mire rájöttem, hogy ez a gáz)... Atis, a random restartokhoz én is másik táp kipróálását ajánlom...:) A régi gépemmel ez is volt többek között a baj és most egy 560-as táp van benne, bizti, ami ziher, de nem is volt vele gondom...:D |
Zórajel
jelzem, hogy sajna még nincs olyan gép aminek az órajele 3,8GHz lenne, az Intel is csak szorzokkal éri el ezt az órajelet. Ha a géped tényleges órajelére vagy kiváncsi azt a Biosban érdemes megnézni. (fizikai kértelenség lenne a 3,8GHz-es órajel:( )
|
.net csak a catalyst control center-es drivercsomaghoz kell (pontosabban itt sem a driver igényli a .net keretrendszert, az csúnya is lenne, hanem maga a catalyst control center mint szoftver).
Alap driver-t lehet felrakni .net nélkül is (így elég leszedni csak a driver-t). |
Quote:
Ahogy az AMD is. Az alaplapi órajelet szorzod, úgy kapod a prociét. De ez így volt már régen is. |
Quote:
|
Quote:
Intel Pentium; Extreme Edition Dual-Core with HT Technology - (3.46GHz, 1066MHz FSB,2x2MB Cache) Intel Pentium D with Dual-Core Technology - Up to 950 (3.40GHz,800MHzFSB,2x2MBCache) Intel Pentium 4 with HT Technology - Up to 670 (3.80GHz,800MHzFSB,2MBCache) innen vettem a 3.8 G orajelet... |
Az AMD-s gepnel meg a kovetkezo opciok kozul lehet valogatni...:
(939-pin) AMD Athlon™64 FX 60 Dual-Core CPU w/ HyperTransport Technology()[+185k] (939-pin) AMD Athlon™64 X2 4800+ Dual-Core CPU w/ HyperTransport Technology()[+90k] (939-pin) AMD Athlon™64 X2 4600+ Dual-Core CPU w/ HyperTransport Technology()[+64k] (939-pin) AMD Athlon™64 X2 4400+ Dual-Core CPU w/ HyperTransport Technology()[+41k] (939-pin) AMD Athlon™64 X2 4200+ Dual-Core CPU w/ HyperTransport Technology()[+13k] (939-pin) AMD Athlon™64 X2 3800+ Dual-Core CPU w/ HyperTransport Technology() ez van benne (939-pin) AMD Athlon™64 4000+ CPU w/ HyperTransport Technology()[+0] (939-pin) AMD Athlon™64 3700+ CPU w/ HyperTransport Technology()[-16k] (939-pin) AMD Athlon™64 3500+ CPU w/ HyperTransport Technology()[-29k] (939-pin) AMD Athlon™64 3200+ CPU w/ HyperTransport Technology()[-38k] [zarojelben az extra penz van...] na most sorry de nekem ezek a szamok nem arulnak el tul sokat.... max az arukbol tudok kovetkeztetni hogy melyik az ujabb-jobb proci... |
Quote:
Mondom ne Zintelen gondolkodj!!! Mondjuk télen yooo, mert kellemesre fűti a szobát.:D De Zinteles gépen a Hódító sem megy úgy, ahhogy kellene. 60%-al több volt a lopás, amikor arról nyomtam. Tovább megyek. A Cuceritor-t zInteles gépről próbálom menedzselni, és az istennek sem megy úgy, ahhogy szeretném... Annál is át fogok állni AMD-sre. :D :cool: |
All times are GMT +1. The time now is 15:49. |