![]() |
Quote:
Tulajdonképpen a legideálisabb az lenne ha a klánlista is promt értéket mutatna, magyarul a változások azonnal látszanának rajta. Vagy legalább 4-5x frissülne körönként random. |
Quote:
|
Quote:
A javaslatodon még gondolkodok... |
Quote:
NEm vagyunk ugyanott, hiszen nem volt FIX időpont amikor indítania kell viszont a végtelenségig sem húzhatta. Nézd ez amit felvázoltam legalább 3 kláncsatánk szisztémája volt tehát nincs értelme megkérdőjelezned, mert megtörtént nem 1x. Maga a javaslat amit mondtam helyette az már neccesebb esélyeket ad mint ami eddig volt de legalább esély, ha kevesebb is. Van egy sokkal jobb lehetőség is ami MIND stratégiailag, MIND szabadidőráfordítás és beosztás tekintetében jobb még akár a random frissítésnél is, de ezt jó lenne elötte megdumálni inkább az illetékessel mielött meglincselnek a többiek ;) Bár sztem kivitelezhető és mindenképpen sokkal kiszámíthatóbb játékot produkálna. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
esemény. Viszont bárki akit klánnal támadnak, mindegy hogy mikor veszi észre vissza tudná kísérni az agresszort. Nem lehetne simán kibontani és várni az eseményre. Másrészről rengeteg uj stratégiai elemet hozna a játékba ez a véleményem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Természetesen én nem arra gondoltam, hogy ha beütnek, akkor is 2 körre legyél, hanem hogy azok az akciók amiket írtam, építés, bontás, lefokozás, vagy sorozás pld klánpontszámot ne befolyájolják egyből, hogy legyen esély legalább szembe menni, főleg mivel itt általában nem 20-100 heki "cserél" gazdát... |
All times are GMT +1. The time now is 21:47. |