![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Jó 5letnek tartom, de csak akkor, ha meg tudnánk oldani azt, hogy a gömbök mellett ott lenne az is, hogy ki csinálta az adott gömböt.
Mert ha ez nincs benne, akkor nem tudom, hogy a szövik közül ki csinálta, és az néha jól jön. Ez támadáskor, védekezéskor jól tud jönni, hogy 1 oldalon látjuk... Vagy mikor számolom a tolis szövimnek, hogy befér-e az adott illetőhöz, vagy sem :D |
Quote:
Őőő mikor jön jól, hogy nem tudod, hogy ki csinálta a gömböt? :D Egyébként én is támogatom, hogy ha szöviben vagy, akkor: 1. Egyből elérhető legyen a szövigömbök rész 2. Egy oldalon látszódjon a főoldala a szövimnek és mondjuk alatta tanácsadók (ugyanazon infókkal mint most), amennyiben engedélyeztem neki, hogy lássa... |
Quote:
Pl mikor kicsinálunk egy orit. Folyamatosan minden körben gömbözzük.... A többit a fantáziára bízom :D Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Nah, de hogy képzeltétek amúgy? Ha 2-en is legömbözünk egy ellenfelet, akkor mind2-t beteszi a közös gömbök közé ugyanúgy mint most? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
csak itt megint az jönne, hogy melyik az az ori amelyik 3x lett megszámolva, és melyik az amilyik egy szer sem, na meg hát egy varis bármilyen erős is mindig lesznek orik, akikhez nem fog belátni (márcsak a távolság miatt sem... ), tehát ehez egy szinten belül is külömböző helyezésű varis orik kellenének, és akkor meg em tudom hogy hogyan egyeztethetnénk az eredményeket az országnevek megemlítése nélkül... szóval ha nem kapunk ilyen "statisztikát" akkor nem tudom hogy meg lehetne-e csinálni, mert engem is érdekelne a dolog... ja, és tudom hogy nem ez a topic témája, úgyhogy bocs hogy ide írom, de itt jött szóba... |
All times are GMT +1. The time now is 08:33. |