Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Az új szabadság finomhangolása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4814)

Ati 12-22-2013 10:27

Quote:

Originally Posted by kokopesta (Post 306528)
Udv! És m van hullánál, ott mindig 100 a készültség!!

Mivel a hulla nem tud másokra ártó varázslatokat és mások ellen ártó tolvajakciókat végezni, ezért sose fog neki ez a készültsége csökkenni, vagyis ez nem befolyásolja, hogy mikor mehet szabadságra. Nála minden marad úgy, ahogy eddig is volt.

Akár 12-22-2013 14:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306527)
A távolbalátás nem másokra ható varázslat, ezért nyugodtan mehetsz utána rögtön szabadságra.

Akkor is, ha nem 100% a készültségem?

none 12-22-2013 14:49

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 306536)

Nem a varikészülid számít.. a szabadsághoz szükséges 100% a távolbalátással nem csökken, csak ártózással.. tolik esetén minden esetben csökken, mert minden toli akció támadóakciónak számít.. variknál viszont a magadra történő varázslatok(védelem, regenerálódás, mágikus pajzs stb) nem számítanak, azoktól szabizhatsz..

Ati 12-22-2013 15:37

Quote:

Originally Posted by Akár (Post 306536)

A sima készültséged nyugodtan lehet akár 50% alatt is. Ha azt nem mások elleni akcióra használtad el, akkor elmehetsz szabadságra. A szabadság oldalon nyomon tutod követni az ide szükséges százalék változását.

Ghosti 12-22-2013 18:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 306538)
A sima készültséged nyugodtan lehet akár 50% alatt is. Ha azt nem mások elleni akcióra használtad el, akkor elmehetsz szabadságra. A szabadság oldalon nyomon tutod követni az ide szükséges százalék változását.

En mar ki is probaltam az egyik orszagomban es igy is van. Ne a varazslatok alatt nezzetek a keszulit ha szabira akartok menni, ott az aktualis %ot irja. A szabadsag alatt viszont 100% annak ellenere hogy feltettem egy csomo varazslatot magamra.

Pacsi 12-23-2013 06:45

A gömbözés eddig nem befolyásolta a szabira menetelt, viszont ez mások ellen irányuló akció. Akkor most ez változott?

Ati 12-23-2013 07:31

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306552)
A gömbözés eddig nem befolyásolta a szabira menetelt, viszont ez mások ellen irányuló akció. Akkor most ez változott?

A gömb mások elleni akció, és mint ilyen, leviszi a saját készültségedet.

Pacsi 12-23-2013 09:57

Közben kipróbáltam, bocs a hülye kérdésért.
Gondolom, hogy ezt egyszerűbb volt programozói szempontból megcsinálni, de szerintem logikusabb lenne az információ szerző varázslatokat (beleértve az épület felmérést, távol lévő sereg kuksizást stb.) is abba a kategóriába sorolni ami nem csökkenti a szabizós készültséget.

Ati 12-23-2013 11:24

Quote:

Originally Posted by Pacsi (Post 306560)
Közben kipróbáltam, bocs a hülye kérdésért.
Gondolom, hogy ezt egyszerűbb volt programozói szempontból megcsinálni, de szerintem logikusabb lenne az információ szerző varázslatokat (beleértve az épület felmérést, távol lévő sereg kuksizást stb.) is abba a kategóriába sorolni ami nem csökkenti a szabizós készültséget.

Szabira azért mész, mert nem érsz rá. Ha nem érsz rá, akkor nem fontos, hogy hogyan néz ki más ország, vagy mennyi épülete van. Ne másra akard használni a szabadságot, mint amire való.

All times are GMT +1. The time now is 06:17.