Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   elit v íj+ló v íj+elit v íj+elit+ló v elit+ló (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=480)

Steve 05-10-2006 23:13

OFF: Etyekwood a neved miatt ajánlanék egy oldalt: www.talentis.hu
sztem rájössz miért;)

És bocsi az offér az eddigi épületes témában:)

Etyekwood 05-10-2006 23:18

Agit@tor!

Az elit nem rossz, sőt nagyon is jó!
De az igaz, hogy mf-ként nem ajánlatos a full elit, és ebben igazat adok a többieknek!
Magam is full elites vagyok, de csak szöviben jön ki jól! Ahogy a statisztika is mutatja:)
Annó amikor mf voltam, akkor voltam íjj/elit és íjj/ló is! De a lovas történet vált be!
Persze, ez függ attól is, amit említettem volt, hogy ki hogy játszik, és milyen fajjal!

Etyekwood 05-10-2006 23:20

Quote:

Originally Posted by Steve
OFF: Etyekwood a neved miatt ajánlanék egy oldalt: www.talentis.hu
sztem rájössz miért;)

És bocsi az offér az eddigi épületes témában:)

Köszi:))
Megnézem

Agit@tor 05-10-2006 23:22

Quote:

Originally Posted by Steve
Majd szólj ha felérsz valameddig és akkor majd támadj ki rám lécci hogy a teljes szövim felmehessen rajtad;) :cool:

Sztem az MFnek kell éppen az elit+ij mert így ált jobban be van védve, és mondjuk ha én MF lennék akkor nem pattognék annyit szem és kéz nélkül...

Miért mindenki a szövijével feszeng? Szerintem úgy izgalmas a játék, ha egyedül tolod és nem mások babusgatnak (önerővel a csúcsra törni az a valami)! Nem tartom dicsőségesnek, ha egy szövi szétüt egy magányosfarkast! Szövi szövivel háborúzzon!

MF-ként én semmikép sem ijj+elittel tolnám. Mire az a nagy védelem? Ütni tudjon az ori minnél jobban és kő kövön nem marad! Szerintem az elites felállás a legegyszerűbb és a legjobb mf-nak! Hogy szövibe mi azt nemtom mert még nem voltam szövibe!

Láma 05-10-2006 23:34

Quote:

Originally Posted by Agit@tor
Miért mindenki a szövijével feszeng? Szerintem úgy izgalmas a játék, ha egyedül tolod és nem mások babusgatnak (önerővel a csúcsra törni az a valami)! Nem tartom dicsőségesnek, ha egy szövi szétüt egy magányosfarkast! Szövi szövivel háborúzzon!

MF-ként én semmikép sem ijj+elittel tolnám. Mire az a nagy védelem? Ütni tudjon az ori minnél jobban és kő kövön nem marad! Szerintem az elites felállás a legegyszerűbb és a legjobb mf-nak! Hogy szövibe mi azt nemtom mert még nem voltam szövibe!

kidobhatod az elméleted ha a szövi másképp gondlja, ij elittel nem vernek be mfként csak ha támadsz, bármilyen más felállásba szétütnek simán sztem. hova fogsz pattogni eg yszövi ellen nem értem, persze kő kövön nem marad. az oridban.

Agit@tor 05-10-2006 23:50

Az rendben van hogy jobban szétütnek, de te kit tudsz majd a kevés eliteddel ütni! Az meg úgy unalmas, hogy van egy beton védelmed, és többnyire ülsz a seggeden! Aki mer az nyer, amúgy is a legjobb védekezés a támadás!

Etyekwood 05-10-2006 23:59

Quote:

Az rendben van hogy jobban szétütnek, de te kit tudsz majd a kevés eliteddel ütni! Az meg úgy unalmas, hogy van egy beton védelmed, és többnyire ülsz a seggeden! Aki mer az nyer, amúgy is a legjobb védekezés a támadás!

Nem tudom, hogy melyik csoportban vagy, de egyszer majd nézd meg a 2/B-t, és azután mond ezt!
Akkor majd elválik, hogy mennyire lesz hatékony számodra az íjj/ló, mint mf!

Agit@tor 05-11-2006 00:16

Még 5-ös csoportnál feljebb nem jártam soha, úgyhogy nincs sok tapasztalatom!
És mindig zsebes voltam, és szerintem ezután is az leszek (szvsz az a legizgalmasabb), de nem kizárt, hogy kipróbálom magam a csatamezőkön, mint óriás tudós elites felállással, és meglátom meddig jutok:rolleyes:

Xeper 05-11-2006 00:20

Quote:

Ha nem tetszik hogy egy szövi lever, állj szövibe ;)
És azzal nem értek egyet hogy a szövi "babusgat".... mi van azokkal akik babusgatnak? És ha a szöviben senkit nem kell babusgatni? Hangolj össze egy dinamikus szövit, és utána mondd hogy könnyű volt ;)

Témánál maradva: MF íj+ló, ha kevesebbet vagy, akkor íj+elit
szöviben meg full elit...hacsaknem tisztán ork szövi....bár az eleve öngyilok (vagy fanatizmus :D ) :D

Alba 05-11-2006 07:06

Szöviben ijj/ló vagy talán ijj/elit/ló

En korabban mindig fullelit voltam de most a lovacskák megtetszettek.
Az elit kiegéstites ertelmét nem irom le mert 1 perce tettem egy masik topicban.

All times are GMT +1. The time now is 08:19.