![]() |
OFF: Etyekwood a neved miatt ajánlanék egy oldalt: www.talentis.hu
sztem rájössz miért;) És bocsi az offér az eddigi épületes témában:) |
Agit@tor!
Az elit nem rossz, sőt nagyon is jó! De az igaz, hogy mf-ként nem ajánlatos a full elit, és ebben igazat adok a többieknek! Magam is full elites vagyok, de csak szöviben jön ki jól! Ahogy a statisztika is mutatja:) Annó amikor mf voltam, akkor voltam íjj/elit és íjj/ló is! De a lovas történet vált be! Persze, ez függ attól is, amit említettem volt, hogy ki hogy játszik, és milyen fajjal! |
Quote:
Köszi:)) Megnézem |
Quote:
MF-ként én semmikép sem ijj+elittel tolnám. Mire az a nagy védelem? Ütni tudjon az ori minnél jobban és kő kövön nem marad! Szerintem az elites felállás a legegyszerűbb és a legjobb mf-nak! Hogy szövibe mi azt nemtom mert még nem voltam szövibe! |
Quote:
|
Az rendben van hogy jobban szétütnek, de te kit tudsz majd a kevés eliteddel ütni! Az meg úgy unalmas, hogy van egy beton védelmed, és többnyire ülsz a seggeden! Aki mer az nyer, amúgy is a legjobb védekezés a támadás!
|
Quote:
Akkor majd elválik, hogy mennyire lesz hatékony számodra az íjj/ló, mint mf! |
Még 5-ös csoportnál feljebb nem jártam soha, úgyhogy nincs sok tapasztalatom!
És mindig zsebes voltam, és szerintem ezután is az leszek (szvsz az a legizgalmasabb), de nem kizárt, hogy kipróbálom magam a csatamezőkön, mint óriás tudós elites felállással, és meglátom meddig jutok:rolleyes: |
Quote:
És azzal nem értek egyet hogy a szövi "babusgat".... mi van azokkal akik babusgatnak? És ha a szöviben senkit nem kell babusgatni? Hangolj össze egy dinamikus szövit, és utána mondd hogy könnyű volt ;) Témánál maradva: MF íj+ló, ha kevesebbet vagy, akkor íj+elit szöviben meg full elit...hacsaknem tisztán ork szövi....bár az eleve öngyilok (vagy fanatizmus :D ) :D |
Szöviben ijj/ló vagy talán ijj/elit/ló
En korabban mindig fullelit voltam de most a lovacskák megtetszettek. Az elit kiegéstites ertelmét nem irom le mert 1 perce tettem egy masik topicban. |
All times are GMT +1. The time now is 08:19. |