![]() |
Quote:
Amúgy arra nem gondolsz, hogy azok, akik most a drága kattincsot meg tudják venni, ha feljebb emeled az árát, akkor is ugyanúgy meg fogják venni ugyanezen emberek, hisz nekik is lehet drágakővel, vagy bankkal pénzt termelni...? |
Quote:
De asszem folosleges tovabb jaratnom a szamat:) ha csak nekem faj h nincs piac a qban, akkor majd megleszek biztosan nelkule... termelni meg termeljen mas:) es pont ezert lenne vonzo ha emelkedne a max ar, mert eddig a katona termelessel lehetett a legnagyobb penzhez jutni... de jelenleg a kezdok nem termelnek a piacra, mert van eleg penzuk a dragakobanyakbol arra, h elinditsak a kepzeseket, tekercset irjanak stb... ha nem lett volna egyertelmu nyilvan nem azert emelkedett az ar, mert hirtelen mindenki gazdag lett a dragakobol, hanem mert akik eddig ra voltak kenyszeritve az eladasra, azok mar nem teszik tobbe... |
Quote:
|
Nálunk kialakult: 30 arany körül van a kavics, a katona ára pedig 6000 (hatezer) arannyal drágább, mint a fegyver, vagy néha a kő.
:D |
Piac: Én beleírnám a súgóba, hogy mit mekkora érték felett
rabolnak el, és minden piacra meghatároznék külön max. értéket. Ahmednél 50.000, Báhiánál 5.000, Juszufnál 2,500 arany. |
Quote:
Quote:
az 50k-s max ár még elmegy (úgy-e az van most is). az 5000-es tekiár meg alacsony. a Q-ban ennél többe kerül a teki, mert senki sem termel. mióta Hódozok, a tegnap láttam először egy 500+-os létszámú csoportban, hogy nincs tolvajlási tekercs. a 2500-as max ár meg túlzás. a törpék általában a nyersanyagból élnek, és 2500-as nyersiárért már nem nagyon éri meg törpézni. főleg, hogy a tekilopások miatt eléggé sebezhetőek. |
Quote:
Remélem sikerült érthetően elmagyarázni |
Quote:
Ha nem akarod hogy ellopják tarts több tolit v bankot. De ebből nekem az jött le, hogy eladsz vmit jó pénzért döl a lé de venni csak olcsón akarsz mert drágán nem bolt neked. Időzitsd az akciódat akkorra mikor olcsó a cucc, ja addigra nincs ott az ellen? Pech. Érdekes itt mindenki biztonsági piacot, biztonságos tekiket stb akar. Arra viszont egyiktek sem gondol miképp lehetne megteremteni magadnak ezeket a feltételeket. Tudsz olcsó fegyit is tartalékolni csak gondolkodni kell hozzá és előre tervezni, sajna ezt is meg kell tanulni:rolleyes: Ingyen még ittsem adnak semmit, max a szövik meg ha lopsz, rabolsz, de akkor is lehet veszteséged. |
Quote:
|
limit
Kicsit visszatérnék a topic eredeti céljához.
Szükséges lenne a limit megemelése.. úgy látom, másutt nem okozott ilyen problémát az infláció, de az 5/Q piacán nagyon érződik. Minden ár többszörösére emelkedett, csak a katona nem tud. 50 ezerért viszont nem éri meg eladni. Egyszerűen túl olcsó.. Általános szabály, hogy minden piacnak - és ez által a piac használóinak is - csak árt, ha felső határt kapnak az árak. Ezt szenvedjük most sokan. Van egyáltalán valami oka ennek a limitnek? Kösz Anti |
All times are GMT +1. The time now is 23:08. |