![]() |
Quote:
|
Quote:
2. pénzt viheti, adó, zsold, katona képzés, tekercs írás... bármelyik okozhat neked készpénz csökkenést észrevétlenül 3. mikor szabadság gombot megnyomtad, akkor azonnal szabira is ment az országod, vagy csak jelezted a szándékot? tehát megfeleltél a szabadság követelményeinek? És mikor visszajöttél, akkor azonnal észrevetted a hiányt, vagy csak 1-2 körrel utána??? nem mindegy... |
Már a második ember írja ide, hogy az adó csökkenti a pénzt. Segítenék: az épphogy növeli.
|
1.Amikor visszajöttem szabadságról,akkor láttam az "Országod" oldalon,hogy eladtam egy részét,a többit meg visszahozták.Őszintén megvallva,akkor nem néztem meg,hogy megvan-e a pénz,illetve az áru .Azonban a következő körben el kellett mennem megint szabadságra.
Arról nem kaptam e-mail értesítést ,hogy megtámadtak volna . 2.Nem csináltam semmilyen képzést,tekercsírást,stb. 3.Biztos ,hogy elmentem szabadságra,nem csak jeleztem. Aztán ,mikor visszajöttem szabadságról,akkor láttam ,hogy nem stimmelnek a dolgok.De ,mivel szabadságon voltam,,elvileg akkor is meg kellett volna lennie a pénznek és az árunak is. |
Jah ,és azonnal észrevettem a hiányt,nem pár körrel utána.
|
Quote:
|
Quote:
De mivel nálam állandóan 0% az adó így legjobb esetben is 0 bevétel :) de igaz, hogy pénzt nem visz |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:16. |