Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Nem értem (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4769)

Bukta 05-06-2013 13:57

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 303349)
lehet, hogy figyelmetlen voltam, de én nem találom az infót, hogy melyik szintről van szó.

Én is csak gondolom a pénzmennyiségekből.

Dave 05-11-2013 12:21

Quote:

Originally Posted by Kormorán (Post 303341)
Amikor elmentem szabadságra kb 93 ezrem volt,mikor visszajöttem meg kb 67 ezrem volt.De míg szabadságon voltam a piacon maradt árumat megvették.Ebből kb 1 millió kellett volna ,hogy jöjjön.

1. miből gondolod, hogy tényleg eladtad az árut, amit el akartál adni. Temondtad, hogy nem kaptál értesítést...

2. pénzt viheti, adó, zsold, katona képzés, tekercs írás... bármelyik okozhat neked készpénz csökkenést észrevétlenül

3. mikor szabadság gombot megnyomtad, akkor azonnal szabira is ment az országod, vagy csak jelezted a szándékot? tehát megfeleltél a szabadság követelményeinek? És mikor visszajöttél, akkor azonnal észrevetted a hiányt, vagy csak 1-2 körrel utána???

nem mindegy...

Remedy 05-11-2013 12:56

Már a második ember írja ide, hogy az adó csökkenti a pénzt. Segítenék: az épphogy növeli.

Kormorán 05-11-2013 22:31

1.Amikor visszajöttem szabadságról,akkor láttam az "Országod" oldalon,hogy eladtam egy részét,a többit meg visszahozták.Őszintén megvallva,akkor nem néztem meg,hogy megvan-e a pénz,illetve az áru .Azonban a következő körben el kellett mennem megint szabadságra.
Arról nem kaptam e-mail értesítést ,hogy megtámadtak volna .
2.Nem csináltam semmilyen képzést,tekercsírást,stb.
3.Biztos ,hogy elmentem szabadságra,nem csak jeleztem.

Aztán ,mikor visszajöttem szabadságról,akkor láttam ,hogy nem stimmelnek a dolgok.De ,mivel szabadságon voltam,,elvileg akkor is meg kellett volna lennie a pénznek és az árunak is.

Kormorán 05-11-2013 22:32

Jah ,és azonnal észrevettem a hiányt,nem pár körrel utána.

Dave 05-17-2013 06:45

Quote:

Originally Posted by Kormorán (Post 303412)
Aztán ,mikor visszajöttem szabadságról,akkor láttam ,hogy nem stimmelnek a dolgok.De ,mivel szabadságon voltam,,elvileg akkor is meg kellett volna lennie a pénznek és az árunak is.

attól függ, hogy milyen áru volt az, és volt e helye odahaza

Dave 05-17-2013 06:45

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 303390)
Már a második ember írja ide, hogy az adó csökkenti a pénzt. Segítenék: az épphogy növeli.

valóban, figyelmetlenség.
De mivel nálam állandóan 0% az adó így legjobb esetben is 0 bevétel :) de igaz, hogy pénzt nem visz

Merengő 05-17-2013 19:01

Quote:

Originally Posted by Dave (Post 303479)
valóban, figyelmetlenség.
De mivel nálam állandóan 0% az adó így legjobb esetben is 0 bevétel :) de igaz, hogy pénzt nem visz

nálam mindig 100% :)

Dave 05-20-2013 13:57

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 303483)
nálam mindig 100% :)

Nálad aztán nem dolgoznék egy percet se :D

All times are GMT +1. The time now is 15:16.