Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Klán Mnt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4725)

yogibear 11-07-2012 14:35

Ha egyszer elküldöd az mnt t utána még ha visszautasítják is nem fognak tudni kijönni rád abban a körben !

Goldy 11-07-2012 14:37

Quote:

Originally Posted by Sucó (Post 300463)
csak tudnám Ati miért ódzkodik a válaszadástól. nem tán a 7-s sorszámú ori miatt?

Lehet nem fogod elhinni de közöm nincs ehhez. Ati most hogy már jobban ismeri ezt a problémát biztos hogy fog vele foglalkozni.

Pool 11-07-2012 17:30

"Oka van annak, hogy ez így működik, de most meg ne kérdezzétek, hogy mi az......... :D"

Horland (3) [ADMIN] (#1) [4/L] , 2012-11-06 22:21:10

Engem érdekelne még mindig...
Persze, csak ha tudod :D

Sucó 11-07-2012 17:40

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 300469)
"Oka van annak, hogy ez így működik, de most meg ne kérdezzétek, hogy mi az......... :D"

Horland (3) [ADMIN] (#1) [4/L] , 2012-11-06 22:21:10

Engem érdekelne még mindig...
Persze, csak ha tudod :D

Engem is érdekelne!

lacy 11-07-2012 17:56

jó lenne valamit kezdeni vele,mert kezd idegesitő lenni a küldözgetése! nem szeretném 100 szor elutasítani 1 nap:mad:

Ati 11-07-2012 18:11

Quote:

Originally Posted by lacy (Post 300471)
jó lenne valamit kezdeni vele,mert kezd idegesitő lenni a küldözgetése! nem szeretném 100 szor elutasítani 1 nap:mad:

Hogy van az a mese a bolhával, meg az elefánttal?

A mai nap folyamán 2 (kettő) darab klán is küldött 1-1 klán mnt-t (két különböző klánnak). Ezt aligha lehet idegesítőnek nevezni.

Tudom, most valamelyik nagyon ügyes fogja majd magát, és küld mindenkinek, hogy megmutassa, hogy mégis milyen sok van. De amikor nem marhaságokat csinál épp valaki, hanem egy normál nap van, amikor ráadásul előző nap lett felhozva ez a téma, olyankor a 2 darab nem hiszem, hogy égbekiáltóan hatalmas mennyiség lenne, ami már szörnyen idegesítő.

lacy 11-07-2012 18:17

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 300473)
Hogy van az a mese a bolhával, meg az elefánttal?

A mai nap folyamán 2 (kettő) darab klán is küldött 1-1 klán mnt-t (két különböző klánnak). Ezt aligha lehet idegesítőnek nevezni.

Tudom, most valamelyik nagyon ügyes fogja majd magát, és küld mindenkinek, hogy megmutassa, hogy mégis milyen sok van. De amikor nem marhaságokat csinál épp valaki, hanem egy normál nap van, amikor ráadásul előző nap lett felhozva ez a téma, olyankor a 2 darab nem hiszem, hogy égbekiáltóan hatalmas mennyiség lenne, ami már szörnyen idegesítő.

de kezd nagyon zavarni mikor mindig akkor jön az Mnt mikor végre 2 körösek.na ez nekem nem fér bele a szabályos játékba.mert igy nem tudunk soha kimenni.ha ez így helyes hogy szívassuk a támadó klánt akkor,nem tudom minek játszom

lacy 11-07-2012 18:24

ha valaki vissza utasítja a Mnt,a küldő félnek fel kéne fognia a dolgot hogy nem lesz béke.de ők azért is küldik hogy ne hogy földet veszítsenek! hát ez már tényleg szabályos és fer dolog mondhatom.

Sucó 11-07-2012 18:24

Igazából a kérdés az miért nem támadhatok meg egy olyan klánt, aki klán mnt-t küld, de nincs elfogadva!!
És a bübájosoknak üzenjük ne is küldjenek többet, hiszen már többször is visszautasítottuk!!!

Sucó 11-07-2012 18:25

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 300468)
Lehet nem fogod elhinni de közöm nincs ehhez. Ati most hogy már jobban ismeri ezt a problémát biztos hogy fog vele foglalkozni.

teljesen igazadvan ebben, egyáltalán nem hiszem el hogy erről nem tudtál!

All times are GMT +1. The time now is 09:48.