Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Klán hírnévpont! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4704)

Ati 09-10-2012 18:18

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 298970)
reggel írtam ide üzit, az törölve lett? Ha igen miért?

Mert semmi köze nem volt a felvetett javaslathoz. A megbeszélések szétoffolására allergiás vagyok. Ha általános beszélgetést szeretnél, arra rengeteg téma van, olyan is, ami kifejezetten azzal foglalkozik, amiről írtál.

A megbeszéléseknél kéretik a javaslat témájánál maradni. Köszönöm.

Hex 09-10-2012 18:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 298971)
Mert semmi köze nem volt a felvetett javaslathoz. A megbeszélések szétoffolására allergiás vagyok. Ha általános beszélgetést szeretnél, arra rengeteg téma van, olyan is, ami kifejezetten azzal foglalkozik, amiről írtál.

A megbeszéléseknél kéretik a javaslat témájánál maradni. Köszönöm.

mondjuk nem csak enyémet kellett volna törölni, de hát tök mindegy.

Ati 09-10-2012 18:28

És akkor most visszatérve a témához.........

Padlócsempe 09-10-2012 20:22

A problémának van egy másik összetevője. A Pannonnak muszáj volt így bevédenie magát, mert különben elveszik a hírnévpontja és olyanokhoz kerül, akik egyáltalán nem érdemelnek meg olyan sok hírnevet.

Miért mondhatja egy klán magáról, hogy a harmadik legtöbb hírnévpontja van, azaz a harmadik "legjobb", amikor annyi történik, hogy egy hajdani nagy klán egy megmaradt oriját egyszer beverik klánban. Évekig volt egy klán 1700 körüli hírnévponttal, amikor életükben kb. egyszer ütöttek klánt.

Ha most a Big Gun megmarad, és mondjuk egy ori marad benne, akit valakik beütnek klánban, máris megérdemelnek 2-3k hírnévpontot?

Azt javaslom, hogy a klánütések ne járjanak hírnévpont-változással (vagy legfeljebb egy pont legyen kapható, illetve veszthető).

Így csak az első helyen eltöltött idő alapján kerülne meghatározásra, hogy ki a legsikeresebb, ami jóval közelebb áll a valósághoz.

Ezzel pedig megoldódna az a probléma is, hogy egy szabin lévő védett ori a legsikeresebb, mert a Pannon tagja, vagy bárki nyugodt szívvel játszhatnak aktívan abban a klánban, nem kell félniük attól, hogy elveszik a nehezen megszerzett hírnévpontjuk.

Pool 09-10-2012 20:43

Sztem meg el kell törölni a hírnévpontot, jelezni kell a TOP1 klánt a sikereseknél és kész...
Sok jelentősége úgy sincs, ha vki klánüt, úgyis látszanak a pontlistából kilógó orijaik...
Nem hiszem, hogy vki a pontváltozást figyeli kör után

Merengő 09-11-2012 14:42

Legnagyobb értékű ország: A Farm (#121647) 1/A 1.690.946

mondjuk ezt sem igazán értem, hogy az szk-s orik miért számolódnak bele.. de ez már másik téma.. :)

Remedy 09-11-2012 14:43

Eleg erdekes, hogy epp most jelent meg ez a topic. Mi is megtehettuk volna ugyanazt, mint a Pannon, csak 2x annyi hirnevponttal. Nem tettuk. Mi is kivartuk a 2 evet az elso helyen, hogy odakerulhessunk - nem sirtunk, nem nyitottunk topicot. Kuzdjetek inkabb, azt ajanlom - es oruljetek, hogy nem 4 evig kell varni.

Merengő 09-11-2012 14:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 298990)
Eleg erdekes, hogy epp most jelent meg ez a topic. Mi is megtehettuk volna ugyanazt, mint a Pannon, csak 2x annyi hirnevponttal. Nem tettuk. Mi is kivartuk a 2 evet az elso helyen, hogy odakerulhessunk - nem sirtunk, nem nyitottunk topicot. Kuzdjetek inkabb, azt ajanlom - es oruljetek, hogy nem 4 evig kell varni.

mintha tőled olvastam volna éppen, ahogyan kifejtetted a véleményed erről. és a két helyzet teljesen más. mikor ti vártatok akkor a pannon aktívan játszott 3 olyan taggal aki ott volt mikor megszerezték azt a hírnevet. más segítek picit hány tag van benne a régi klánból? 0. hány játszik? 0. küzdöttünk volna csak az ellenség lelépett. nem érzem úgy, hogy érdemtelenül kerültünk oda. útközben több nagyobb klánt is legyőztünk ezt bizonyítja a legnagyobb ütés is.

Sami 09-11-2012 17:03

Sztem teljesen normális, hogy mindenki a saját szekerét tolja.

Pumi 09-11-2012 17:48

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 298992)
Sztem teljesen normális, hogy mindenki a saját szekerét tolja.

Persze, ezzel semmi baj nem is lenne, na de mert a top 1 klán feloszlott és kirohanok a fórumra változást kérni csak, hogy én ill. a klánom legyen kiírva, kicsit abszurd és vicces is.
Ha oda kerül a nevetek, akkor ti lesztek a legjobb játékosok, ugyanmár... akkor meg minek?

All times are GMT +1. The time now is 04:09.