Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Háború esetén? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4698)

Redback 07-26-2012 23:13

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 298429)
szerintem nem, mert ha van üres barakkhelye, te azt gömbből nem látod, ezért írtam, hogy maradhatott otthon. Szerintem így helyes.

Ja, így már igen :)

Merengő 07-27-2012 03:31

ugye ezt nem csak én nem értem.. ? :D

Bukta 07-27-2012 07:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 298435)

Nem. :-)
???

Hex 07-27-2012 07:59

Quote:

Originally Posted by Bukta (Post 298437)
Nem. :-)
???

a lényeg REd és az én beszélgetésemben annyi, hogy azt írta, hogy gömb alapján megtudod, hogy mennyi serege maradt otthon.

De ezt nem szabad készpénznek venni, mivel csak gömb alapján nem tudod megállapítani, hogy mennyi üres barakkhelye maradt még otthon neki. Erre írtam, hogy a maradt otthon helyett, maradhatott otthon :)

Ez volt a lényege

Ati 07-27-2012 08:03

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 298439)
a lényeg REd és az én beszélgetésemben annyi, hogy azt írta, hogy gömb alapján megtudod, hogy mennyi serege maradt otthon.

De ezt nem szabad készpénznek venni, mivel csak gömb alapján nem tudod megállapítani, hogy mennyi üres barakkhelye maradt még otthon neki. Erre írtam, hogy a maradt otthon helyett, maradhatott otthon :)

Ez volt a lényege

Hogy mennyi maradt otthon, azt készpénznek lehet venni, hiszen látod a gömbön, hogy mennyi maradt otthon. Nem maradt otthon több, csak amit látsz.

Az extra barakkhellyel számolni kell, hiszen támadáskor oda vehet még védőegységetek, vagy akár képzésről is érhet be neki extra védőegysége.

Ráadásul ha nem magányos farkasról van szó, akkor még szövetségi segítség is lehet az országában, ennek mértékét a barakkhelyek száma se fogja megmondani, csak az adott szövetségesek kint lévő seregeinek felmérése adhat némi támpontot.

vityu 07-27-2012 11:16

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 298435)

Ugye nem csak én értettem meg elsőre? :o :D

csabi 07-27-2012 11:41

az eredeti kérdés nem az, hogy hogyan lehet hiénázni?

Sucó 07-27-2012 17:04

Quote:

Originally Posted by csabi (Post 298445)
az eredeti kérdés nem az, hogy hogyan lehet hiénázni?

nem csinálnak olyat csabi, ezért nem is értették!:D

vitya 08-05-2012 19:58

melyik a jobb szerintetek?

Most ork harcos vagyok, de lassan szintet lépek és olvastam, hogy újra kell fajt és személyiséget választanom. Most vagy ork tábornok leszek vagy gnóm tudós.
A gnómot is hadisnak nevelném. Szerintetek melyik jobb? Van olyan aki próbálta mindkettőt? Mit gondoltok erről?

Merengő 08-05-2012 20:46

Quote:

Originally Posted by vitya (Post 298509)
Most ork harcos vagyok, de lassan szintet lépek és olvastam, hogy újra kell fajt és személyiséget választanom. Most vagy ork tábornok leszek vagy gnóm tudós.
A gnómot is hadisnak nevelném. Szerintetek melyik jobb? Van olyan aki próbálta mindkettőt? Mit gondoltok erről?

az ork hadisnak erősebb mint a gnóm de mf-ként én a kettő közül a gnómot választanám. szövibe orkot. de az óriás is elég erős hadis mf-ként az az egyik legjobb szerintem :)

All times are GMT +1. The time now is 02:00.