![]() |
Quote:
|
Szerintem egyetlen egy dolgot kell eldönteni, hogy ez egy játék, és játszhatóvá tegyük mindenki számára (esetleg a gyengébb képességű lelkes játékosoknak is), vagy legyen egy véresen komoly már-már életvitel szerű "valami", ahol csak a vérprofiknak terem babér (mert sajnos ezt látom). Ha az első vonal a cél, akkor legyen könnyítés, ha a második, akkor ne.
|
Bar ez itt kicsit off, de a konnyitesekhez azt tennem hozza, hogy ma egy kezdo jatekos fenyevekkel jobb is lehet egy kis utanaolvasassal, mint a hodito kezdeten 1-2 ev tapasztalattal rendelkezo "profi". A kezikonyv es a kulso annyi hasznos infot tartalmaz, amire magadtol evekig tartana rajonnod, de az is lehet, ra sem jonnel.
Ettol fuggetlen Atival ertek egyet, ez cseppet sem segit egy kezdo jatekosnak. Ha valakinek meg a kopastol megy el a kedve... Arra nem tudom mit mondani. |
Quote:
Mennyiben segítség neki, ha ki van írva, hogy egész pontosan 2 körrel ezelőtt koptak a tekercseid? Vagy ha ki van írva, hogy 8 kör múlva kopnak, amikor úgysem leszel gépnél, de most még olyan messze van az, ne foglalkozz most vele. 2, A piac nem raktár. Kifejezetten kártékonynak tartom olyan funkciók bevezetését, amik a rendeltetésellenes használatot szorgalmazzák. Ha őszinte akarok lenni, akkor a fenti esetben én annak örülnék a legjobban, ha nemcsak kopnának azok a tekercsek, de vissza se érnének az országba. Tessék az egyes funkciókat arra használni, amire valók! |
Quote:
|
Quote:
Ha be vagyok lépve, és ki kell tenni piacra (khmmm...), akkor kiteszem. Mi hasznom van abból, hogy látom, hogy még 5 körig nem lesz kopás? Azon túl, hogy az ember azt mondja, hogy "á, nem érdekes, akkor 5 körig még nem teszem ki", utána pedig jön supportra, hogy koptak a tekercsei, mert elaludt, és adjuk már vissza, merthát véletlen volt, ő nem tehet róla. (Sok hasonló előfordul, nem légből kapott a példa.) |
Quote:
2. Ezt az okosságot már sokszor leírtad. Hát tegyél ellene. Töröld azt az országot, amelyik a piacot raktárnak használja. Kb. az összes országot törölhetnéd, de a fél évnél régebben regisztráltakat biztosan. |
All times are GMT +1. The time now is 23:49. |