![]() |
igen, én voltam az
tulajdonképpen ott csak példákat soroltam fel, ha esetleg valaki nem értené. igazából csak egy dolog érdekelne. ha megtudom hogy valaki 1 kör múlva betámad, és úgy bontok épületeket, hogy az érték csökkenés által alá kerülök, akkor ugyebár nem azonnal süllyedek a pontlistában. az lenne a kérdésem, hogy a pontlistában lévő süllyedés előbb történik-e mint hogy az ellenséges sereg megérkezne (mert ugye ha lefele támad kisebb a támadóerő mintha felfele támadna, így lehet hogy kivédek egy támadást amit amúgy nem tudnék)? |
Quote:
|
Quote:
|
1. Épületek
2. Katonák kiképződnek 3. Pénz az adóból 4. Regenerálódás +1% 5. Normál készültség +5% 6. Népesség megeszi a kaját 7. Raki frissül 8. Bevándorlás, kivándorlás 9. Magadra ható varázslatok lejárnak(sorrend:először a tisztánlátás,mágpajzs és védelem,aztán a regenerálódás,utána a spec vari) 10. Barakkba nem férő katonák elmennek 11. Tudománytekercsek beérnek és kopnak 12. Szövetségi seregek érkeznek 13. Támadó seregek 14. Szövi help elmegy 15. Hazaérő seregek 16. Piacról visszajönnek a cuccok ha kimaradt vmi, majd pótolják mások |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nem is nagyon érdekel, így van-e, vagy sem, de ki lehet javítani vagy egészíteni |
All times are GMT +1. The time now is 07:51. |